Haszilló Péter kérdése:
Van egy pár hullámos papagájunk. A lánynak hiányoznak a szárnyáról a repülőtollai. És nem tud repülni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 17:14
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom hogy ha azokat a tollakat levágják, ergo a madár elveszíti, akkor nem tud repülni.
Nekem két nimfám van, mi sem vágtuk le neki, de az édes kismadárkám kitépkedte a sajátját.:(
Kiengedtem repülni őket, erre látom, hogy nem tud.:(
Visszanőtt neki:).
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Nekem is a tojóm tollai hiányoztak.
3/5 anonim válasza:
Nekem meg a tojómnak a farktolla hiányzik és nem nagyon bir repülni. :(
De már kezd vissza nőni.
4/5 Beus35 válasza:
Vissza fog nőni,kb.1hónap azt hiszem,nem akarok hülyeséget írni,könyvbe le van írva,melyik toll mennyi idő míg visszanő !!
Adjál neki vitaminokat,ami segít!!
5/5 anonim válasza:
szerintem megtépte az anyja, mert hallottam iylet, vagy az apja. lényegtelen. és szerintem ugy tépte ki, hogy ne tudjon nőni. de boldoul. Ha megfigyeled, tornáztatja a szárnyait, mert jól esik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!