Hogyan lehet kigyógyítani egy hullámos papagájt a depresszióból/idegbetegeskedéséből?
Elviszed orvoshoz, mert nem depressziós, hanem beteg. Ha nem viszed el, megdöglik.
A depresszió civilizációs betegség, az állatokat nem érinti.
vagy,
Elengeded!
Először őt, aztán a macskát!
Ha később újra ketrecbe zárod nagyon boldog lesz, hogy élhet tovább és hogy megúszta a macskát!:-)
Az én hullámosom is haragudott a játékaira és miután mindet egyesével kivettem rájöttem hogy a csengőjétől volt nagyon feszült de azt hogy a papagájok ingerültek lesznek a csengőtől sok helyen olvastam is.
Az is lehet hogy azért ideges mert nincs elég helye mozogni a kalitkájában és ha kiengeded repülni naponta megnyugszik ráadásul ez még le is foglalja és talán nem tépi magát többet.
Került valami új tárgy a kalitka környezetébe? Az új tárgyaktól is lehet ideges ha nem tetszik neki vagy nem érzi magát biztonságba mellette.
Sikerült rávennem a páromat, hogy vegyünk neki egy párt! Néhány játékot majd kiveszek a kalitkából, hogy több helyük legyen. Talán így meg fog gyógyulni, ha kap egy párt?
Ugye nem fogják bántani egymást?
Fiú vagy lány papagájt vegyek mellé? Mert ő egy másfél éves lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!