Miért kékült el a csőre?
Múlt hét kedden elkezdett tojni a hullámosom. Pár nappal később a csőre a viaszhártyája alatt kékes/lilás lett.
Mióta tojik csak annyi változott hogy engem választott párjának és nekem kell etetnem,itatnom és pár óránként ki kell engednem kakilni mert az egész kalitkáját a fészkének tekinti. Amíg iskolában vagyok addig sajnos éhezik.

Akkor talán legyen egy párja. A tojásokat meg a fészket vedd el tőle. Amúgy sem értem miért kapott fészket, ha egyedül van.
A csőr színe változhat, az nem gond, csak ha más jellegű elváltozást tapasztalsz rajta.

3,5 éves és most tojik először. A kalitka aljában a sarokban ül a tojásokon. Az elsőt elvettük tőle de mivel újat tojt helyette azt már inkább nála hagytuk mert 20-25 nap után úgyis megunja őket és ki tudjuk dobni(4 tojást tojt eddig összesen).
Csak az első tojásnál derült ki hogy tojó mert 3 éve hímnek vettük(viselkedésre is hím). Eltanult a nimfámtól sok hangot(azt olvastam hogy csak a hímek tudnak hangot utánozni).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!