Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem eszi meg a gyümölcsöt?

Miért nem eszi meg a gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 5 hónapos hullámosom van, 1 hónapja van nálam és azóta nem tudtam rávenni hogy egyen egy kis répát, almát stb. Le is reszeltem ezeket külön tálba de úgy se nyúlt hozzá.

Pár napja meg néha rájön az őrület és képes hosszú percekig visítozni. Pedig foglalkozom vele, élvezi ha beszélgetek vele és már sikerült az ujjamra ültetni is.

Vegyek mellé barátot? :)

2010. dec. 24. 13:17
1 2 3 4
 21/34 Beus35 ***** válasza:

Most már mindig szabadon hagyod,vagy mikor vele vagy???

Mikor itthon vagyunk,akkor nálunk szabad járás van!

Nálunk 3 hét telt el,és végre az új hintába aludt a kislány!

Mindig a régit használták!

Szerintem mindenhez idő kell,és türelem!!

2011. jan. 16. 09:14
 22/34 Beus35 ***** válasza:

Visszatérve,nálunk az almát úgy eszik párnapja,hogy szinte darabokra szedik!!

"megölik az almát"

2011. jan. 16. 09:15
 23/34 A kérdező kommentje:
Max akkor ha itthon vagyok. De most sincs kint lehet kiveszem. Csak már megszogta az időbeosztást szerintem, tehát reggel megetetem, berakom a tálját délután suliból hazajövök, kiveszem a tálját és 6 fél 7 fele megint megetetem. Ezzel így most jól elvan és nem visítozik. Nem tudom mikor kéne kiengedni... de valószínű az lesz hogy hazajövök suliból és kiengedem, majd 6-7 körül visszateszem. Ma is ezt fogom tenni hogy szokja, így biztosan mindig örülni fog ha haza érek :)
2011. jan. 16. 12:21
 24/34 Beus35 ***** válasza:

Amikor csak teheted engedd ki!

Szeretnek repkedni,nálam a kalitka ajtóban is szeretnek ülni,illetve a kalitka tetején!

A szekrényen van egy futó,arra teszi a lábát és bohóckodik!

2011. jan. 16. 14:53
 25/34 A kérdező kommentje:
Már kint van :) Itt csücsül kb másfél méterre mellettem. Az előbb majdem leszállt a fejemre csak meggondolta magát rájött hogy fél még :)
2011. jan. 16. 16:37
 26/34 Beus35 ***** válasza:

Úgy látom Te is nagyon szereted a papagájodat!!:-))

A mienk ismét széthányta az almát,most takarítottam fel,és a kalitka tetején bohóckodnak!:-))

2011. jan. 17. 18:49
 27/34 A kérdező kommentje:
Igen szeretem... :) Bár tegnap eléggé feldühített. Kb 30-szor próbáltam meg kivenni, de képes volt a legutolsó pillanatban halál nyugottan visszaugrani a rúdjára. Egyszerűen lehetetlen volt kivenni úgyhogy hagytam is. Nyilván ezek szerint még fél kijönni, úgyhogy csak hétvégente fogom kivenni. Aztán majd kialakul, mert már a kezemtől nem fél de "tőlem" igen.
2011. jan. 18. 18:18
 28/34 Beus35 ***** válasza:

Eszik már gyümölcsöt??

Próbálkoztál már újra vele??

2011. jan. 19. 11:49
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem evett még nagyobb mennyiségben, de kis éheztetés után eszik. Megpróbálom kivenni... :)
2011. jan. 19. 15:36
 30/34 Beus35 ***** válasza:

Ha éhezted,ha nem akarja,akkor se fogja megenni!!

Ne kínozd!Gondold el vissza,ha Te a helyében lennél!!

Én sem eszek meg mindent!!

2011. jan. 20. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!