Nem eszi meg nyersen, frissen a gyümölcsöt 8 hónaposan. Mit csináljak?
Úgy látszik, csak én járok ebben a cipőben, mert még csak hasonló kérdést se találtam. :-( novemberi születésű, friss gyümölcs híján üveges bébiételket kapott gyümölcs gyanánt. nem tudom, hogy az ízüket nem szereti, mert mondjuk túl tömény. vagy az állagukat, mert ugye botmixerrel is maradnak benne rostok, darabok, deeddig akármit próbáltam, nem jött be. főzelékekkel nincs ilyen gond, mert abból párhuzamosan kapta az üvegest és a sajátot, zöldségek voltak fagyasztva a kertből, gyümölcsök nem.
mit tehetnék? a darabos kajákat egyáltalán nem fogadja el, öklendezik, 8 és fél hónapos :-((( várjak türelemmel és adjam tovább az üvegeset, holott van rengeteg féle friss (amikből tegyek esetleg fagyasztóba, hogy hátha később mégis ráfanyalodik, bár az már nem lesz olyan, mint a friss) vagy vessek be további trükküket, amikből viszont kifogytam. még a banánt se eszi meg nyersen, pedig az nem is marad igazán darabos összetörve sem.
segítsetek!
Köszi a válaszokat!
gabonapépünk van is itthon, azt is kipróbálom, meg a boltival keverést meg az üvegbe töltést és társait. most már ott tartunk, hogy a főztömet sem eszi. ennyit számítana egy 3 napos Balcsi kiruccanás, ahol csak üvegest adtam mindenből?!
a mai nap totális katasztrófa volt evése szempontjából, ráadásul még az első mensim is megjött, így szopi alatt, szóval szopizni se igen akart. remélem, félóránként kel majd éjjel :-(((( totál kivagyok :-(( de ez már más tészta
köszi a tippeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!