Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem eszi meg a gyümölcsöt?

Miért nem eszi meg a gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 5 hónapos hullámosom van, 1 hónapja van nálam és azóta nem tudtam rávenni hogy egyen egy kis répát, almát stb. Le is reszeltem ezeket külön tálba de úgy se nyúlt hozzá.

Pár napja meg néha rájön az őrület és képes hosszú percekig visítozni. Pedig foglalkozom vele, élvezi ha beszélgetek vele és már sikerült az ujjamra ültetni is.

Vegyek mellé barátot? :)

2010. dec. 24. 13:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Narancsot, káposztát, karfiolt, kelbimbót, avokádót, citromot, diót, fekete napraforgót, mogyorót soha nem szabad nekik adni(csak a szabad levegőn tartott madarak ehetnek mértékkel diót és mogyorót).

Ehetnek almát(mag nélkül), ananászt, szilvát(mag nélkül), fügét, datolyát, barackot(mag nélkül), banánt, kivit, epret, szedret, málnát, cseresznyét(mag nélkül), meggyet(mag nélkül), szőlőt, dinnyét, paprikát(erőset is), főtt krumplit(nyersen mérgező), répa féléket, tököt(főve), házi salátaféléket(a bolti a permetezés miatt mérgező), kukoricát, uborkát, céklát, borsót(főve), babot(főve), lencsét(főve), főtt rizst, főtt tojás(30 percig főzve), szárított kenyeret, háztartási kekszet, sajtot(reszelve jobban szeretik).

Társat ha nem akarsz nem kell mellé venned de tükröt sem ajánlanék neki.

2010. dec. 25. 22:21
 12/34 A kérdező kommentje:

Ez aztán a kimerítő válasz... :) Köszi!

Tükörrel nagyon így se foglalkozik. Tegnap fabrikáltam neki hintát egy kb 18 centis rúdból, egy nyakláncból (nem értékes) és egy hajgumi fura alakú gyöngyeiből. Nekem teszik:P, de ő még nem mert ráülni.

2010. dec. 26. 12:42
 13/34 Beus35 ***** válasza:
Gondolom azóta a hintát már szereti:-))
2011. jan. 4. 21:44
 14/34 A kérdező kommentje:
Hűt nem mondhatnám :S Egyszer volt rajta, akkor is én ültettem rá. Nem hinném hogy szereti :)
2011. jan. 7. 20:48
 15/34 Beus35 ***** válasza:

Hát nálunk megszerették,két hinta van,de csak az egyiket szeretik,pedig egyforma!

Érdekes állatkák!De imádom őket!

2011. jan. 8. 14:34
 16/34 A kérdező kommentje:
:) Még biztos új neki azért fél tőle...
2011. jan. 10. 20:42
 17/34 Beus35 ***** válasza:

Na és veszel neki barátot,vagy esetleg párt???

Nekem a kettő 3 hete van együtt,és nagyon aranyosak!!

Hintával mi van??Ráült már???:-)))

2011. jan. 11. 20:59
 18/34 A kérdező kommentje:

Barát úgy néz ki egyenlőre nem lesz mert most nyugodtabb, nem rikácsol annyit. És mielőtt veszek mégegyet, előtte szeretném őt szelíddé varázsolni, mert ha van társa akkor ez nagyon nehéz(ezt olvastam). Ha szelíd akkor esetleg...

Hinta szerintem nála nem lesz nyerő :) Csak úgy ül rá ha rárakom... de mindegy elfér és hátha majd idővel megbarátkozik vele.

2011. jan. 13. 18:23
 19/34 Beus35 ***** válasza:

Én se akart venni párt!

Előző 17 évig élt,egyedül volt!

Ő 4 éves,gondoltunk egyet, meglepjük egy lánnyal,és nem bánjuk,nagyon jól elvannak,komolyan mondom!

Nem beszélve róla sokat tanulnak egymástól!

Imádom őket:-))

2011. jan. 14. 08:14
 20/34 A kérdező kommentje:

Újabb előre lépesen vagyunk túl. CSináltam neki egy ülőkét amit a kalitka tetejére erősítettem. Gondoltam tegyünk egy próbát valahogy sikerült kivennem az ujjamon, repkedett kicsit és én rátereltem az ülőkére. Csücsült egy darabig aztán elkezdtem rajta etetgetni, majd ráültettem az ujjamra és visszatettem. :D Tök jó... :)

Végre repkedhetett úgy hogy nem kellett szenvedni vele hogy visszamenjen...

2011. jan. 15. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!