Látott már valaki tyukot menni hátrafelé? Tud egyáltalán én még mindig csak megfordulni láttam őket.
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 15:51
1/10 anonim válasza:
Tud, csak gondolom nem szeret:)
2/10 anonim válasza:
Még én se láttam hátrafelé menni.
3/10 anonim válasza:
Vegre egy erdekes kerdes. :) Lehet hogy tud, de miert menne hatrafele, ha megfordulni egyszerübb.
4/10 A kérdező kommentje:
arra gondoltam deszkából csinálok egy olyan alagút félét nem tud majd benne megfordulni csak hátrafele kijönni.
2010. dec. 11. 16:10
5/10 anonim válasza:
ugyan ne kinozd szegenyt. Gondolom, ha elore nem mehet, akkor biztosan ki fog hatralni....
6/10 anonim válasza:
Ki fog hátrálni! Ennyi esze van egy tyúknak! Nem olyan buta mint ahogy sokan hiszik.Nekem voltak tyúkjaim 15 évig, voltak közöttük bölcsek ravaszak és buták is. De a buta volt a legritkább.
7/10 anonim válasza:
én nem csak tyúkot, de semmilyen más madarat nem láttam még hátrálni. sőt azt hallottam, h ha a tyúk felé rúgsz akkor az fölugrik, mert hátrálni nem tud.
8/10 anonim válasza:
És tudtok valamilyen "ty" betűvel kezdődő magyar szót a tyúkon kívül? :)
Ha már pihent agyú kérdéseket teszünk fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!