3 hetes beagle kiskutyusomnál normális, hogy a hátsó lábai hátrafelé vannak fordulva, és nem nagyon húzza előre őket, illetve az egyik hátsó lába szemmel láthatóan egy kicsit gyengébb a másiknál?
12.38- nak.
Semmi köze az egyszeri fedezésnek az alomszámhoz.Ráadásul ezt nem lehet gyakorolni, hogyha többet csinálja, több lesz.
Lehet, nem az ideális időpontban történt a fedezés és még ezer oka lehet az alom számának.
Engem nem az alomszám zavar, hanem a picinek a lábai! Tolja magát, "mászkál", erős, de a hátsó lábai valóban igen gyengének tűnnek. A doktorral beszéltem, ő azt mondta, ez normális, de tenyésztők véleményét is szeretném hallani, hogy az ö 3 hetes babáik is ilyen esetlenek még?
A szukám tenyésztője egy mocskos szaporító, 5,5 hetes korában hoztam el, én kupáltam ki, a törzskönyvet, amit kifizettem, azt is csak hosszas cs*szegetés után kaptam ki tőle.
egyik mondatoddal agyonvágod a másikat:S
most neves tenyésztőtől van a kutyád, vagy mocskos szaporítótól????
Ha úgy vesszük, mindkettő, csak a koszorúi érnek sokat, nem a kutyái.
De normális választ a kérdésemre még mindig nem kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!