Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A gerlét vagy a nimfapapagájt...

A gerlét vagy a nimfapapagájt lehet jobban megszelídíteni? és melyiket ajánlanátok egy 10 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
A nimfát. A galambok sosem lesznek olyan bizalmasok, mint a papagájok.
2010. nov. 29. 16:56
 2/10 gfero ***** válasza:
a kacagógerle egy nagyon édes kis madár ,szelíd és emelet még szórakoztató is a kacagásával
2010. nov. 29. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy 10 éves kislánynak? Mindegyiket, de csak plüssbe. Ekkora gyereknek még játékok valók nem igazi állatok szerintem.
2010. nov. 30. 17:37
 4/10 gfero ***** válasza:
egy 10éves gyereknek jót tesz az állatnevelés megtanulja hogyan gondozzon és ügyeljen egy állatra.az állatnevelés nem hiszem hogy korhoz van kötve .persze felügyelet mellet
2010. nov. 30. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
10 évesen egészen addig lesz neki érdekes egy madár, míg rá nem jön, hogy nem lehet megsimogatni, mert csíp, verdes a szárnyával stb. Utána nem fogja érdekelni és a szülökre marad az egész.
2010. nov. 30. 19:26
 6/10 anonim válasza:
Én nem igazán ajánlom a nimfapapagájt, nekünk volt, de nem valami szelíd madár. És mástól is hallottam már ilyet.
2010. dec. 3. 14:55
 7/10 anonim válasza:
Nekem volt egy nimfapapagájom, 1-2 hét kellett és meg is szelídült, viszont mindent szétrágott amit látott, de nagyon szelíd volt, a számból evett és rárepült a vállamra, megsimogatni nem nagyon lehet a papagájokat, de az enyém hagyta, hogy puszit adjak a fejére.Szabadon szokott lenni, ezért egyik nap amikor mentem ki kiszökött az ajtón és elrepült.:(
2010. dec. 4. 12:40
 8/10 A kérdező kommentje:
uccsónak szegény papagáj :(
2010. dec. 7. 16:15
 9/10 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat:)
2010. dec. 7. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Papagájt ne vegyél a lányodnak, hanem csak akkor, ha te is akarod, és inkább neked. A lányodnak max tetszik majd, vagy nem.

Kézzelneveltet vegyél, az biztosan szelíd lesz, és MINIMUM párban tartsd. A nimfa roppant társas madár. Egy kézzelnevelt pár kb 20e Ft.

Ketrecből alehető legnagyobbat KÉSZÍTSD, vagy vedd, de a bolti szarokat felejtsd el.

Ha vad madarat vesztek, ab ból csak az lesz, hogy ha nem bírjátok megszelídíteni marad porfogónak,ami elég nagy pofon a madárnak.

És mégeghyszer: minimum párban

2010. dec. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!