Cinkének mit adjak enni?
Figyelt kérdés
már raktam ki diót napraforgó magot tudom hogy szereti az almát is de ha teszek ki neki darált kekszet azt vajon megeszi?2010. nov. 26. 10:56
1/7 anonim válasza:
Csak napraforgót,diót adj neki. Kekszet,kenyeret ne,mert attól megdögölhet.
2/7 anonim válasza:
A keksz tényleg nem biztos,hogy jót tenne neki,mert megdagadhat a begyében/gyomrában.Ha tudsz,adj még neki sima(nem füstölt)szalonnát,azt nagyon szeretik és híznak is tőle,ami nem árt így,hogy jön a hideg:)
3/7 anonim válasza:
A dió, napraforgó az jó. Almát is adhatsz neki, bár nálunk nem eszik.
Darált kekszet szerintem se kéne.
4/7 A kérdező kommentje:
és búza kukorica?
2010. nov. 26. 11:30
6/7 anonim válasza:
Kekszet, kenyeret, hasonlókat semmiképp, mert azt nem tudják megemészteni. Kizárólag olajos magvak, illetve cinkegolyó és marha faggyú. Búza, kukorica, zab fölösleges mert azokat nem eszik, mivel az énekesmadarak magtörő fajok, vagyis feltörhető magokat fogyasztanak. Búzát, kukoricát max a galambok fogják díjazni.
7/7 anonim válasza:
Ha én címke volnék,
mandulát is ennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!