Már megint okos vagy, NanoBattery. Nem a postagalambokról van itt szó, mert azokkal semmi gond, hanem a gusztustalan utcai sz@rógépekről és az őket etető ostoba nyugdíjasokról.
2011. aug. 12. 12:40
42/55 anonim válasza:
Drága "uálom a galambokat" válaszolók! Ti barom okostojások! Szerintetek tehet róla a galamb, hogy ilyen undorító?! Ha már szóba jöttek az ilyenek, hogy káros, élõsködõ, akkor beszéljünk pl a kullancsról, a menyétrõl stb.. Kérdem én: Tehetnek ezek a szerencsétlen állatok arról, hogy nem kenyérrel, meg csokival táplálkoznak? Rohadt könnyũ az ilyen állatutáló emberektõl osztani az észt. Persze. Az emberek dagadt segge alá van rakva a finom kis puha párna, a kaja, az innivaló, és a munkahelyrõl, vagy otthonról a tv elõtt ülve okoskodnak.Persze, az emberek legyenek jól, a többi már nem érdekel! ;) Gratulálok!
2012. máj. 7. 16:07
43/55 anonim válasza:
Én szeretem őket, nincs velük semmi bajom... :)
2012. máj. 7. 16:45
44/55 anonim válasza:
Ja hozzáfũzve a galambok nem undorítóak számomra!
2012. máj. 7. 17:33
45/55 anonim válasza:
Ja és a galamb-gyũlölõknek: Irtsátok ki ti rohadt elkényeztetett bu zik/fr uskák!! Hozzatoj létre koncentrációs táborokat a galambok ellen! ;) Vannak ám ismerõseim, akik 14-15 évesek. Idézem: Jujjj a kiscsibék olyan cukkiik!! De amikor már nagyok, olyan undorítóóaaaak!! Phujj.
Legyen minden a hájas seggük alá rakva az embereknek! A megfelelõ szó: Önzõ!!
2012. máj. 7. 17:47
46/55 anonim válasza:
Mellesleg tudom, hogy milyen betegségeket okoznak!
2012. máj. 7. 18:02
47/55 anonim válasza:
Am. nem megbántani akarlak ezzel titeket :/
2012. máj. 7. 19:40
48/55 anonim válasza:
Meg kétlem nekem semmi bajom nincs a galambokkal tartottam is őket s ha a beteségre gondolok semmit nem kaptam el tőlük miért kell igy bántani őket nem szeretem ezt semmibaj nincs velük csak nekik is élniűk kell valahogy!!!!Én tiszetelem s becsülöm őket okosak a madarak csak néhányan akik csunyákat irtak roluk annak sose volt még madara!!! Elöbb gondoskodjatok roluk s utána itélkezetek!!!
2012. máj. 8. 10:02
49/55 anonim válasza:
Az a fő probléma, hogy etetik a galambokat. De nem az unatkozó nyugdíjasok! Hanem azok, akik elköpködik a napraforgómagot az utcán, szemetelnek, eldobják a fél zsemlét stb... Abból táplálkoznak főleg. Hány ezer galamb van pl Budapesten! Nem etetnek közvetlenül minden galambot! csak az elejtett, eldobott, kidobott ételre járnak rá. Ha nem lenne szemetelés, tökéletesen tiszta lenne a város, akkor be sem jönnének! Ugyanis ezek szirti galambok, és a kaja mellett az épületek emeletei vonzzák őket ide. A peremek, amik olyanok, mint a sziklák, és ott le tudnak fészkelni.
Szóval szemtelés stop, és nem lesz galamb! Visszaszoknak majd a természetbe.
Amúgy én szeretem őket/nem félek tőlük, de nem is etetek városi (szirti) galambot. Csak egy balkáni gerle párt. De az más tészta. :)
2012. máj. 8. 18:06
50/55 anonim válasza:
Az tény hogy a szemetelnek meg minden de azok pofáznak ezekről akik ugyan úgy eldobálnak mindent sztem a saját környékükön nézzenek körül s utána durogjanak hogy ilyen undoritoak olyan undoritóak sztem csak nem értem az ilyen miért pofázik!!! s Ennyiii
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!