Kezdőoldal » Állatok » Madarak » GALAMB:Mi a véleményed róluk?

Cefreng kérdése:

GALAMB:Mi a véleményed róluk?

Figyelt kérdés
Te mit csinálnál velük?Vagy mennyi pénz bírságot kéne fizetnie annak aki galambot etet?Te mennyi pénzbírságot adnál annak aki galambot etet?
2010. nov. 21. 18:42
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
73%
Nem vadmadarak, elvadult házigalambok. Legyenek falun vagy háznál, de ne a városban, ahol szärnak össze mindent.
2010. nov. 22. 10:22
 22/55 anonim ***** válasza:
66%
Tisztázzuk, a parlagi galambokról beszélünk, amik a városokban szaladgálnak. Véleményem: nem hiába nevezik őket szárnyas patkányoknak. A kutyákat, meg varjakat is teljesen felesleges idekeverni, mert teljesen más dolog (főleg a kutya). Én konkréten azokkal takaríttatnám fel a sz*rjukat és renováltatnám a mocskuktól omladozó épületeket, akik etetik őket. Itt nem a madarak a hibásak, ők csak kűzdenek a túlélésükért (nagyon sikeresen). Itt az emberek a hibásak, mert nemhogy kűzdenénk ellenük, de még segítjük is őket. Sokan szándékosan, sokan csak nemtörődömségből.
2010. nov. 24. 19:39
 23/55 anonim ***** válasza:
57%
Cikk a témában: [link]
2010. nov. 24. 19:44
 24/55 anonim ***** válasza:
41%

Majd akkor pofázzon meg büntessen a hatóság,ha a közterületre sz@rókat-hugyozókat megbüntetik.Az emberi ürülék legalább ugyanolyan fertőző,mint a galamb által állítólagosan terjesztett betegségek.

Soha nem találkoztam még olyannal,aki galambtól BIZONYÍTHATÓAN fertőzést kapott volna.

Régebben a Köztársaság térre jártam kutyázni.Mindenhol emberi ürülékkupacok,némi összetört piásüveggel és eldobott narkós tűkkel tarkítva.

Ez nemcsak erre a térre jellemző,hanem nagyon sok pesti utcára.

Nagyon boldog vagyok,hogy végleg el tudtam menekülni arról gusztustalan Pestről.

Érdekes,itt vidéken számtalan vadon élő állat van rókától a galambig,be is jönnek a kertekbe és senkinek nincs semmi baja tőlük.

Igaz,itt nem is használja senki nyilvános klotyónak a közterületeket.

2011. márc. 14. 15:30
 25/55 anonim ***** válasza:

szia!

Nálunk évek óta él egy balkáni gerle pár. Minden télen etetem őket, és nagyon megszerette őket az egész család, főleg én. Igaz, ezek nem házi galambok, nem is városiak.

Nyáron nálunk hatalmas vihar volt, megdöntötte a fájukat is, ki kellett vágni. De mégis maradtak, azóta is keltenek minden reggel 7:00-kor a búgásukkal.

2011. márc. 14. 17:16
 26/55 anonim ***** válasza:
a budapesti galambok sajnos fertőzöttek. Amúgy én nem bántanám őket, de az egyik ismerősöm retteg tőlük :D
2011. márc. 14. 18:37
 27/55 anonim ***** válasza:
71%

És mi közös van a fertőzés és a rettegés között?

Ismerősöd felkereshetne egy ilyesféle problémákra szakosodott orvost.

2011. márc. 14. 18:54
 28/55 anonim válasza:
26%

Én félek tőlük. Szerintem ijesztőek. Mindig mosolyognak rajtam az utcán, amikor igyekszem jó nagy ívben kikerülni őket. Mert ha megvárom, hogy elrepüljön, akkor már olyan közel vagyok hozzájuk, hogy ha hirtelen megmozdítja a szárnyait halálra rémülök. Ettől függetlenül nem tudnám őket bántani, de tény, hogy nem is adok nekik enni.

21/L

2011. márc. 14. 19:07
 29/55 anonim ***** válasza:

Gondold át racionálisan,mit árthat neked egy ilyen madár.

Bántani nem akar,félni nem kell tőle.

2011. márc. 14. 19:28
 30/55 anonim ***** válasza:
Én speciel utálom őket, és igenis büntetném azokat akik etetik őket, de úgy hogy többé ne legyen kedvük hozzá! Szerintem gusztustalan állatok és csak terjesztik a betegségeket....
2011. márc. 14. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!