Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi a leghatékonyabb megoldása...

Mi a leghatékonyabb megoldása annak hogy ne fészkeljenek a ház falára fecskék?

Figyelt kérdés
Fecskeháló esetleg? És köszi nem kérek kioktatást hogy alig van fecske és védettek stb.. tisztába vagyok vele.
tegnap 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocs de minek fizessem én ki a számláidat? Arra válaszolj, hogy pontosan mi ez az állat. Mi a faja, latin megnevezése. Másképp átbszott a szaki. Milyen anyaggal írtotta? Körbenéztem a cégek között, a legmagasabb ár 75-100000 körül mozog. Tehát valami nem oké az 1 millióddal.

A másik dolog, nekem is volt dolgom rovarirtóval, sikertelenül kezelte a csótányokat 2 éven keresztül, és mikor mutattam, h ott vannak a kis csótányok tetemei, azt mondta azok nem azok, hanem vmi más bogár.. Hiába mondtam a főnöknek h ez egy tökkelütött kókler, 2 évig fizette.

Jó megnéztem, állítólag létezik, oeciacus hirundinis.

De: sima permetezéssel írtható és olyan anyagot használnak állítólag ami nem káros a madarakra.

ma 09:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem komolyan gondoltam hogy te fizesd ki az én számláimat. Nem tudom milyen cégnél hogy működik az írtás én a mitoxin céget hívtam. Ott ennyibe került más cég nem tudom mennyiért dolgozik. És hidd el először én is azt hittem àgyi poloska.. de tudtam hogy ezek kinntről jönnek.. de elképzelésem se volt honnan..gyanakodtam már mindenre..mire kiderült. De addigra már 2x hívtam írtást a házba.. igaz pár példány volt csak benn de akkor ezt én még nem tudtam..
ma 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!