Benti kutyusom van viszont valószínűleg sétáltatás közben de bebolhásodtunk. (Cseppezve van de mégis) Hogyan tudnám a leggyorsabban, leghatékonyabban kiírtani őket?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 11:58
1/8 anonim válasza:
Te is bolhás lettél? Akkor mindenképp egyszerre kellene kezelni a problémát, mert mindig egymásnak fogjátok átadni.
2/8 A kérdező kommentje:
A lakás miatt írtam a "tunk" szót 🤡
2023. szept. 20. 14:02
3/8 anonim válasza:
Kedves Bohóc Úr/Hölgy, ebbenaz esetben is mindent kezelni kell.
Nálam ilyenkor mindjárt javasolták a cicák bolhátlanítását is, és a fekhely illetve a kedvenc helye spray-zését is, hogy ne kapják vissza.
4/8 anonim válasza:
Samponok, sprayk- néhány naponta ismételni kell. Jobb minőségűek hatásosabbak, de drágábbak. Fontos: milyen kortól adható, milyen tömegű állatra való, mely testtájékra kell felhelyezni, milyen paraziták ellen megfelelő, és mennyi időn át véd. Ha a megfelelőt megtaláltuk a saját állatunkra, nem váltunk, amíg működik. Pl. Advantix, Douwlin, 1 hónapig jó, Kiltix nyakörv, 7 hónapos védelem, Foresto nyakörv 7 hónap, vízàlló, Frontline spray, 2-3 hó. Bravecto, broadline. Nexguard spectra.
5/8 A kérdező kommentje:
#3 A "bohóc"-ra inkább nem reagálnék;) Nem vagyok idióta, tudom hogy mindent le kell kezelni, a kérdés arra irányult volna, hogy aki járt már így nekik mi az ami bevált! Napi szinten többször porszívózok, spray-el fújom az ágyat, szőnyeget stb, a kutya napi szinten furdetve. Bolhátlanítás.. oké, köszi. Cseppezve van, mostmár nyakörve is van. Szerinted ennél többet mit tehetnék?
#4 nagyon szépen köszönöm neked:)
2023. szept. 22. 11:26
6/8 anonim válasza:
5 te szignóztad a korábbi kommented bohóc-stemplivel, ezután nem gondoltam, hogy sértő lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
Az nem szignózás hanem az első kommentről a véleményem
2023. szept. 25. 04:55
8/8 anonim válasza:
Tehát szignózás, mivel ezzel magadról alkotsz véleményt. Az első is segítő szándékú hsz. volt, akkor is ha odafönt csak anyi van, hogy nem értetted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!