Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi a leghatékonyabb megoldása...

Mi a leghatékonyabb megoldása annak hogy ne fészkeljenek a ház falára fecskék?

Figyelt kérdés
Fecskeháló esetleg? És köszi nem kérek kioktatást hogy alig van fecske és védettek stb.. tisztába vagyok vele.
tegnap 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Elkezdődött a pusztulás. A fecske, a leghasznosabb madár, amely létezik. Ameddig rengeteg fecske volt, nem volt ez még olyan régen, (30éve?) nem volt szűkség szúnyog gyérítésre. Az ember szépen mindent, mindenkit kiírt maga mellől. Csak megkérdezném? Miért zavarnak a fecskék? A fészkük alá szögelj egy lapos bármit, és nem fog zavarni az (esetleges) ürülék. Szánalmas a kérdésed. Meg fogunk pusztulni(!), ha még nem esett volna le!
tegnap 14:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Így is úgyis megpusztulunk. Bár én meghalok nem pusztulok. De gondoltam lesz ilyen okoska mint te aki elkezdi megmagyarázni azt amit mindenki tud. Mint írtam engem ezek nem érdekelnek.. eddig nem volt bajom azzal hogy szét szartak mindent. Szó nélkül takarítottam..viszont mostmár elegem van abból hogy folyamatosan írtani kell a poloskákat a fészekben utána pedig rettegjek hogy a házba ne jöjjenek be.. inkább nem kell a fecske a házamra
tegnap 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Add el a házat, ha ennyire természetfóbiás vagy és költözz Budapestre, 5.kerületet javaslom.
tegnap 14:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Attól mert ide böfögted ezt még nem változott meg a világ :D
tegnap 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Igazából hosszan is leírhattam volna, de Neked ez teljesen felesleges, mert bár egy rendkívül kivételes helyen és helyzetben élsz, de leszarod - mert Te kitaláltad magadnak h mostaztánmár eleged van a fecskékből. A fecskék előbb ott éltek azon a környéken, mint Te.

Illetve: a minimális környezettudatossággal élő, alap IQ-val rendelkező ember nem rombolja a környezetét, hanem _minimum_ megóvja, vagy épp építi. Semmiből nem állna egy fecskepelenkát felszerelned, mint ahogy a másik válaszoló javasolta, de igazából Te ezt már eldöntötted h a poloskaparád miatt elűzöd ezeket a csodálatos madarakat. (Ha félsz a rovaroktól: szúnyogháló.) Ez pont olyan, mint mikor a tengerparti városkába költözők nyavalyognak a sirályok miatt.

Épeszű ember óvja a környezetet, védi a fákat, netán még ültet is, nem fúj le mindent rovarirtóval, nem engedi bele a fáradt olajat a lefolyóba, szelektíven gyűjti a szemetet, stb. És igen: védi a fészkelőhelyeket is.

Leírtam Neked hosszabban, de a lényeg ugyanaz, mint az előző hozzászólásomban is volt.

tegnap 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Elköltözöl a körútra panelba, lehetőleg a földszintre.

A hozzád hasonló újgazdag fszok miatt van veszélyben az állatvilág.

A fecskéknél előfordulhat élősködő, de tetű. Az nem poliska. Nem is értem a problémát.

Belvárosba kell menni.

Tehetsz hálót, de ezt googleben is megtalálod. Szarra meg ott a fecskepelenka.

Egyre többet harapnak ki a természteből így az idióták, kiköltöznek a falu szélére mert az milyen menő. Aztán kiírtanak mi dent maguk körül mert zavaró, nem steril. Nekünk is lettek ilyen újgazdag szomszédaink. Miközben mi mentett vadállatokat rehabilitálunk az erdő szélén.

tegnap 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
NINCSEN HATÉKONY MÓDJA, ha pedig ennyire zavarnak az állatok, amik sokkal-sokkal előbb ott laktak, mint hogy te odatoltad a mocskos képedet, akkor költözz be egy 20 emeletes panelba inkább.
tegnap 15:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Istenem de unalmasak vagytok. Majd kiváncsi lennék ha neked kellenek a fecskék miatt gázmesterre költeni 450.000 forintot akkor is így gondolnád e.. csakmert itt ez a helyzet.. és ha ezzel én egy szar ember vagyok akkor legyek de nem fogom hagyni hogy engem és a gyerekeimet álmunkba felzabáljanak a poloskák.. 2x kifizettem ezt az összeget mire kiderült hogy a fecske fészekben vannak a fecskepoloskák és nem én hozom haza őket.. majdha kifizettél közel 1 milliót erre akkor újra megkérdezlek mi a véleményed a védelemről.. nem bántom őket. Egyszerűen nem engedem őket ide.. és azt a közel 1 milliót tudtam volna adni annak is aki rászoruló éhező ember
tegnap 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nincs ilyen, hogy fecskepoloska.

Ágyi poloskátok van? Azt behozhattátok egy hotelből is.

Fecskepoloska 1 millióért..nem semmi dumák.

Legalább alá tudod támasztani valamivel...?

Ki a "szakembered"?

ma 00:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Annyira véded a madarakat tisztàba meg sajnos nem vagy a dolgokkal.🤦‍♀️ igen vannak számláim talán benyújtsam neked és megtéríted?
ma 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!