Mi a leghatékonyabb megoldása annak hogy ne fészkeljenek a ház falára fecskék?
Igazából hosszan is leírhattam volna, de Neked ez teljesen felesleges, mert bár egy rendkívül kivételes helyen és helyzetben élsz, de leszarod - mert Te kitaláltad magadnak h mostaztánmár eleged van a fecskékből. A fecskék előbb ott éltek azon a környéken, mint Te.
Illetve: a minimális környezettudatossággal élő, alap IQ-val rendelkező ember nem rombolja a környezetét, hanem _minimum_ megóvja, vagy épp építi. Semmiből nem állna egy fecskepelenkát felszerelned, mint ahogy a másik válaszoló javasolta, de igazából Te ezt már eldöntötted h a poloskaparád miatt elűzöd ezeket a csodálatos madarakat. (Ha félsz a rovaroktól: szúnyogháló.) Ez pont olyan, mint mikor a tengerparti városkába költözők nyavalyognak a sirályok miatt.
Épeszű ember óvja a környezetet, védi a fákat, netán még ültet is, nem fúj le mindent rovarirtóval, nem engedi bele a fáradt olajat a lefolyóba, szelektíven gyűjti a szemetet, stb. És igen: védi a fészkelőhelyeket is.
Leírtam Neked hosszabban, de a lényeg ugyanaz, mint az előző hozzászólásomban is volt.
Elköltözöl a körútra panelba, lehetőleg a földszintre.
A hozzád hasonló újgazdag fszok miatt van veszélyben az állatvilág.
A fecskéknél előfordulhat élősködő, de tetű. Az nem poliska. Nem is értem a problémát.
Belvárosba kell menni.
Tehetsz hálót, de ezt googleben is megtalálod. Szarra meg ott a fecskepelenka.
Egyre többet harapnak ki a természteből így az idióták, kiköltöznek a falu szélére mert az milyen menő. Aztán kiírtanak mi dent maguk körül mert zavaró, nem steril. Nekünk is lettek ilyen újgazdag szomszédaink. Miközben mi mentett vadállatokat rehabilitálunk az erdő szélén.
Kezdjük ott, hogy nincs ilyen, hogy fecskepoloska.
Ágyi poloskátok van? Azt behozhattátok egy hotelből is.
Fecskepoloska 1 millióért..nem semmi dumák.
Legalább alá tudod támasztani valamivel...?
Ki a "szakembered"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!