Milyen állat ásta ki és zabálta fel az eltemetett kisrigót?
Figyelt kérdés
Pár napja találtam szegényt elpusztulva. Már sötét volt, így beletettem egy dobozba és másnap eltemettem a fenyőfa alá. Most láttam, hogy eltűnt. Csak a tollai és a pici doboz maradt meg.jún. 28. 14:35
11/15 anonim válasza:
10
Inkább felesleges volt bedobozolni. A tetemeket vagy megeszi valami, vagy lebomlanak. Ez a természet körforgása.
12/15 anonim válasza:
Kutya vagy róka.
Nálunk még a macska tetemét is kiásta valami akit eltemettünk a mellettünk lévő erdőben...
13/15 anonim válasza:
Nálunk a sün. Elhantolt tengelicet..
14/15 anonim válasza:
Most a sünt pontoztad le vagy engem amiért le mertem írni?
15/15 A kérdező kommentje:
#14, ha engem, mint kérdező kérdeztél, én nem pontoztam le senkit, a sünt sem.
Amúgy valószínűleg megvan a tettes. A felső szomszéd telefonált tegnap, hogy a közös telekhatárunkon, a bokrok alatt rókát tanyáznak. Én nem találkoztam még velük. És most itt az újabb kihívás, hogyan tessékeljük ki őket az udvarból.
júl. 1. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!