Milyen állat ásta ki és zabálta fel az eltemetett kisrigót?
Figyelt kérdés
Pár napja találtam szegényt elpusztulva. Már sötét volt, így beletettem egy dobozba és másnap eltemettem a fenyőfa alá. Most láttam, hogy eltűnt. Csak a tollai és a pici doboz maradt meg.jún. 28. 14:35
1/15 anonim válasza:
Macska?? Vagy talán menyét? Sajnálom😔
5/15 anonim válasza:
Inkább róka. Macska nem hiszem, hogy kiszagolja majd megeszi
6/15 anonim válasza:
Kutya, róka vagy sakál.
A kutyaféléknek sokkal jobb a szaglásuk és hajlamosabbak a dögevésre.
7/15 anonim válasza:
Macska kizárólag frisset eszik, erre építkeznek a tápszergyártók, hogy roggyon rájuk az ég.
Madárral is csak akkor foglalkoznak, ha ott van mellettük, akinek öngyilkos hajlamai vannak.
A kutya ellenben kiás mindent, és a dögöt is megeszi.
8/15 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk neked pontosan megválaszolni, mert mint ahogy a válaszokból is látod, többféle állatfaj is szóba jöhet.
9/15 anonim válasza:
Talán nyest
Nézd, az a szegény kismadár már meghalt, neki már édesmindegy, hogy mi lett a tetemével.
10/15 A kérdező kommentje:
#9, hát igen, igazad van, de azért a fene a dögevő belét. Kellett volna rátennem pár követ. Legközelebb...
jún. 28. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!