Lehet denevér tojást találtunk. A házunk körül sokszor látunk repülni denevért, és ahol látni szoktuk őket, ott a párom fölment, és talált két tojást egy fészekben. Ugye nem védett állat, és megszabadulhatunk a tojástól?
Figyelt kérdés
A kérdésem, hogy nem e védett állat? mert ha nem, akkor megszabadulnánk a tojásoktól, mert nem akarunk több denevért. Én rettegek tőlük !ápr. 17. 21:14
2/26 anonim válasza:
Amúgy is minden denevérfaj védett Magyarországon.
Pánik helyett olvasgass róluk, a tanulás a legjobb fegyver a rettegés ellen.
3/26 UlfOrmson válasza:
azt kétlem, hogy denevértojást találtatok, ugyanis minden devevérfaj elevenszülő emlős
5/26 anonim válasza:
Most komolyan, te hány éves vagy, hogy nálad a denevér tojást tojik?
6/26 A kérdező kommentje:
én 28 a párom pedig 34
ápr. 17. 21:30
7/26 anonim válasza:
A magyar közoktatás színvonala... Biztos vagyok benne, hogy az valamilyen madártojás, mivel csak ők raknak tojást magasan fészekbe. Egyébként is gondolom kemény a héja, meszes héjú tojást meg krokodilok és madarak raknak. Valahogy kétlem, hogy krokodiltojás lenne.
8/26 anonim válasza:
7!
Ne adj ötleteket, a kérdező biztos a krokodiltól is retteg... :)
Szegény madarak :(
9/26 anonim válasza:
Azt kellene kideríteni, hogy milyen madártojás. Mert a madarak között is van védett és nem védett faj. Ugye nem vettétek ki a fészekből a tojásokat?
10/26 A kérdező kommentje:
kivettük, de még nem dobtuk ki, visszategyük?
ápr. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!