Lehet denevér tojást találtunk. A házunk körül sokszor látunk repülni denevért, és ahol látni szoktuk őket, ott a párom fölment, és talált két tojást egy fészekben. Ugye nem védett állat, és megszabadulhatunk a tojástól?
milyen a feszek formaja?
egyebkent szerintem itt siman lehet fecske, cinke vagy valami ilyesmi
mekkorak a tojasok?
Hogy lehet valaki ilyen ostoba! Az egy dolog, hogy a denevér emlős, tehát tojást biztos nem rak. De fészekből tojást kivenni akkor is nagyon rossz ötlet. Hiába rakod vissza, a szülők már elkönyvelték a veszteséget, nem fognak visszatérni ehhez a fészekhez, mert nem biztonságos nekik többé.
A denevértől meg nem kell félni, nem bánt. Hasznos kis állatok, rovarokat esznek és a beporzásban is részt vesznek.
Tönkrement az internet, de nem baj, mert terápiás céllal használom.
Itt van pl. Batman. Ő is tojásból született:
28 és 34... Ha a kérdés komoly, akkor ez inkább az IQ-tok, nem a korotok. Nem hiszem el hogy vakaki ne tudná hogy a denevér emlős.
Bár szerintem troll vagy.
Ha mégis van tojás, milyen a fészek? Én galambra vagy bagolyra gondolok, előbbiért nem kár, a baglyok viszont ugy tudom mind védettek.
Vagy hol ralálta? Fán? Mert akkor bármi lehet, de azt tudnod kell hogy a madarak nagytöbbsége védett.
Remelem hogy megiscsak viccből tettétek fel a kérdést.
A tojasról annyit, hogy tegyétek vissza bár kb mar mindegy..
Tönkretettétek egy madárpár életét.
Szóval remelem tényleg csak trollkodás mert ha ez a valóság, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!