Ha el van vágva a tyúk szárnya, akkor mekkora az az akadály, amit már nem tud átugrani?
Figyelt kérdés
Veteményest akarom körbekeríteni. 1 méter magasság már elég lehet?jún. 7. 15:53
1/13 anonim válasza:
#2 A szárnytolla végéből szokás vágni... Annyira fáj neki, mint amikor neked ollóval vágják a hajad.
2/13 anonim válasza:
Igen, van olyan is, de itt arról írogatnak hogy a szárnyát vágja le, lsd #1-es válasz: “ vágd le az egész szárnyàt”
Francért nem elég csak a tollat????
3/13 anonim válasza:
Miért? Nem a szárnyát kell levágni? 🤔 Hát arról szól a kérdés
4/13 anonim válasza:
Mégcsak nem is levágni akarja, hanem elvágni.
5/13 anonim válasza:
Azt hittem, hogy levágják egy darabig, hogy ne tudjon vele csapkodni. Így nem tud kirepulni. Így logikus nem?
6/13 anonim válasza:
A szárnytollait vágják rövidre, nem vagdossák az elő tyúkok szárnyát.
7/13 A kérdező kommentje:
Nálunk nem mondják ki külön, hogy a "szárnytollait". Ha azt mondjuk, hogy elvágjuk a szárnyát, akkor mindenki tudja miről van szó.
Valóban nyelvtanilag nem így kellene írni, csak már így szoktam meg. Meg szerintem aki látott már ilyet az is tudja, hogy mire gondoltam.
Szóval ha levágom a szárnytollainak a végét, akkor 1 méter magas kerítés elég lesz egy átlagos tyúk megállításához?
jún. 7. 17:46
8/13 anonim válasza:
Szerintem itt egy-két válaszoló életében nem foglalkozott baromfi udvarral. Elvileg nem tudna egy 1 méteres kerítésen, legalábbis nagyiéknál nem sokkal nagyobb a kerítés és nem jonnek ki.
9/13 anonim válasza:
Mit nem? Azért mert le szoktam vágni a szárnyukat?
10/13 anonim válasza:
Kedves 8-as! vannak tyúkjaim és bizony szárnytoll vágás után is van olyan aki átrepül, felrepül több mint 1 méter magasra. Ez csak egy tyúk, de ő is képes jókora kárt okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!