Kismadárkát találtam ami kiesett a fészekből, mivel kell etetni? Sürgős
Figyelt kérdés
Szerencse, hogy a kutya meg nem fogta, a nagymamám el akarja engedni, mert azt hiszi, hogy vissza tud repülni a fészkébe.
Egyszer már volt ilyen, tesóm szalonnával etetett egy kismadarat, de az nem volt jó étel neki, szegény megdöglött.
Azon gondolkodtam, hogy tojást főzök neki, főtt tojást ehet nem?
A kismadár a fészekbe, mondjuk hogyan jut vízhez?
Gondolom valamibe vizet is kellene neki adni.
máj. 17. 20:58
11/17 A kérdező kommentje:
Mátraszelén van egyébként.
máj. 18. 11:20
12/17 A kérdező kommentje:
Nyitva van a szobának az ablaka, szerintem majd kirepül. Nem engedi magát megfogni, mindig olyan magasra ül. Ki kell, hogy találjon az ablakon.
máj. 18. 11:31
13/17 A kérdező kommentje:
Mikor legutóbb bementem a szobába nem találtam sehol.
Lehet kirepült az ablakon.
Vagy az is lehetséges, hogy elbújt. Mindenesetre nyitva hagyjuk az ablakot egész nap, mert nem tudjuk, hogy kirepült vagy elbújt valahova.
máj. 18. 11:55
14/17 A kérdező kommentje:
Hallgatóztam a szobában egy ideig, hallottam a csipogását, el van bújva valahova.
máj. 18. 12:01
15/17 anonim válasza:
Ott fog elpusztulni..főleg ha beszorul..ilyet ne csináljatok. Inkább tedd ki es kesz, fel tud ugrálni egy bokorra. Kint van egy minimális esélye a túlélèsre, a módszereddel viszont nincs.
16/17 anonim válasza:
Keresd meg es tedd ki! Most azonnal!
Nekik pár óra nem evés komoly éhezésnek számít ami miatt annyira legyengülhetnek h elpusztulnak!
17/17 A kérdező kommentje:
Szerintem kirepült, mert sokat kerestem és sehol nem találtam.
máj. 18. 18:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!