Nem fárasztó a gerléknek egész nap azt hajtogatni, hogy huhú-hu!?
Figyelt kérdés
márc. 24. 09:29
2/15 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket olvasni sokkal fárasztóbb.
3/15 A kérdező kommentje:
2# Akkor ne olvasd! Ennyike…
márc. 24. 09:36
4/15 anonim válasza:
De ha egyszer kint van a főoldalon, mint a kategória első kérdése…
5/15 Thunderfairy válasza:
Neked nem fárasztó sokat beszélni???
6/15 anonim válasza:
De, el is fáradnak estére. Mire te lefekszel, ők már rég alszanak.
7/15 anonim válasza:
A nap kérdése nálam, pedig még dél sincs 😀
8/15 A kérdező kommentje:
De én komolyan kérdezem. Kint ültem ebéd után a teraszon és a nagy fenyőfából egy huhogott kifelé. Mire végre abbahagyta, egy másik megint rákezdett. Párszor visszahuhogtam nekik, nem vették a lapot. Szerintem vagy 50-et huhogtam napközben és viccen kívül, érzem is magamon a fáradtságot. Na ők mennyire kimerülhetnek mikor órákig képesek erre. Amúgy azért csinálják, mert tavasz van és… khm, gerlélkedni akarnak, nem?
márc. 24. 19:06
9/15 anonim válasza:
Territoriális valószínű. Vagy udvarol. Az énekesmadarak nagy része az és mikor hallgatod h milyen szèpen énekelnek tkp a területüket jelzik.
Nem, nem fárad el.
10/15 anonim válasza:
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu
huhú-hu huhú-hu huhú-hu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!