Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Tényleg muszáj ezt? (Kérdésed...

Tényleg muszáj ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú

Figyelt kérdés
nagyanyám mikor megfürdette a papagájt,nagy nehezen kiveszi a ketrecből,becsavarja 5 törölközőbe és így bugyolálja...csakhogy szegény ilyenkor sokkot kap,az 5törölközőn át totál lehet érezni ahogy az egész teste dobog és remeg :( sztem ez annyira felesleges kínzás,a dzsungelbe maguktól száradnak meg...másik verzió,hogy a ketrecben ,,üldözzük" a hajszárítóval,amitől szintén kikészül
2010. okt. 22. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de nem lehet :") hozzám is állandóan gütyög...
2010. okt. 22. 22:29
 12/13 anonim ***** válasza:
valahogy izéld el tőle...mitudomé,n zád be a nagyid a wcbe, vagy nemtudom...nem sokáig birja eza madárka:Smond meg szüleidnek, hogy hagyja békibe, emrt megfogja dögleszteni...azt majd azt is rád keni.-.-
2010. okt. 22. 23:47
 13/13 nagyviri ***** válasza:

Szegény kicsi madár....

Tényleg nem kéne hagyni, hogy nagyanyád ezt csinálja. Ha mindenáron fürdetni akarja, akkor vegyen neki madárfürdőt, mert némelyik papagáj tényleg imád pancsolni, de csak önként. Törölközővel törölgetni és hajszárítóval szárítani pedig egyenesen tilos. meg tudja szárítani a saját tollát. Az én nimfám imád pancsolni, de csak akkor ha ő is akarja. Eszembe sem jutna víz alá nyomni. Érdekes, az enyém a hajszárítót is imádja, de azt is ő találta ki, mert egyszer a vállamra ült, mikor hajat szárítottam és baromira élvezte a meleg levegőt. Azóta, ha megyek fürdeni, jön velem a fürdőszobába, megpancsol a csapban és utána együtt szárítunk hajat és tollat. De ez sem mindennapos, csak havont 1-2 alkalommal, de akkor önként bejelentkezik. Ha te nem jutsz a nagyanyáddal semmire, beszélj a szüleiddel, mert ez kőkemény állatkínzás a részéről.

2010. okt. 23. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!