Nagyon muszáj? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Apum azt mondja h csak akkor vesz wii-t ha lesz plazma TV-nk(ami sztem soha nem lesz)jó a wii plazma TV nélkül??2011. jún. 22. 17:53
1/7 anonim válasza:
Természetesen.Minden TV-hez kompatibilis, beleértve a CRT(képcsöves) illetve HD/Full HD és bármely más TV-t.
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell, mert Scart kábellel is össze lehet kötni a TV -t. Az minden TV -n van.
3/7 A kérdező kommentje:
jajj de jó köszi uccsó válasz adó csak apum azt mondja h szar lesz a kép de engem az nem izgat
2011. jún. 22. 20:18
4/7 anonim válasza:
vagy nem kapsz wii-t, a plazma tv csak egy jo kifogas
5/7 A kérdező kommentje:
akk miért teszem fel a kérdést hülye?
2011. jún. 24. 11:05
6/7 anonim válasza:
10-12 evesen meg nincs megerve az eszed, ugyhogy figyelj: te irtad hogy szerinted soha nem lesz plazmatok,es mi jobb?
- apu megmondja h nem kapsz wii-t, te pedig sirogorcsot kapsz,
- vagy beadja a plazmas kifogast, te pedig remenykedsz tovabb, es nem fogsz sirni. Na? mert szerintem a faterod nem akart megserteni
7/7 anonim válasza:
Nem lesz szar a kép. Plazmán szebb, de sima TV -n is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!