Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalás? 15f vok és nem...

Lee12 kérdése:

Hajvasalás? 15f vok és nem meleg. De muszáj hajat vasalnom mert a homlokom kicsit nagy azt a rövid zselézett haj nem áll jól mert akkor eléggé látszódna

Figyelt kérdés

viszont az a baj hogy a hajam nagyon göndör tele van forgókkal meg minden és nem lehet megoldani hogy a szemem fele menjen mert össze vissza göndörödik ...vasalással megtudom ezt oldani de amikor kivasalom akkor nagyon jól áll de utána pár órával már kezdenek így a tincsek szétállni és göndörödni

van valami spray ami ezt meggátolja..vagy valami ötlet tanács??? esetleg más milyen haj ötlet???

2011. máj. 30. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Van direkt göndörödésgátló spray, nem is tudom milyen márkájú, talán a Gliss Kur. De elég nőies már a kiszerelése is, kis rózsaszín:D

Pedig a göndör hajú fiúk nagyon jól tudnak kinézni, nekem nagyon kevés göndör hajú ismerősöm van aki fiú, de irtó jól áll nekik mind.

Talán ha elmennél egy fodrászhoz, tudna jobbat is kihozni a hajadból, mint a vasalás, azzal vétek lenne elrontani. Lehet hogy tudna valami "frufru" félét vágni, vagy bármit ajánlani. De szerintem örülj neki hogy göndör hajad van, az nagyon szexi tud lenni, főleg ha pár évvel idősebb leszel;D

2011. máj. 30. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a göndör hajat:) Sztem is előbb menj el fodrászhoz, hátha vasalás nélkül is ki tud hozni belőle vmi jót. 16/L
2011. máj. 30. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Tony and Guy hajsimitó spray. Ez hővédő,vagyis nem lesz szétk*va a hajad ha folyton vasalod. Hajlakkot fujj rá kicsit:)

Illetve eleve ugy száritsd hajszáritóval,hogy körkefével egyenesre száritod be.:] Meg fodrászok csinálnak tartós hajegyenesitést, de ezért bekell nyulni a pénztárcádba (tizezer ft körül van.:))

2011. jún. 4. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hullámos, göndörödő tincsek :D nekem kitart a vasalás, lehet azért mert hajlakkot vagy habot használok. Amúgy én úgy csinálom hogy egyik nap ilyen hullámos :D másik nap vasalt :D fő a változattoság, meg volt már olyan mint az Alkonyat főszereplőjének (megdöbbentem mikor mondták hogy olyan a hajad mint az Edwardnak :D mondom az lehet, de még a filmet se láttam :D)

19/f

2011. jún. 4. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

a göndör haj sexi :$

ne akarj már te is ilyen vasalthajú majom lenni :S

2011. jún. 5. 00:10
 6/6 Ramsey E. Winchester válasza:
Nekem volt tartós hajegyenesítésem, tényleg tízezer körül van, de még lehet hogy néhány helyen több is. Viszont nekem nagyon bevált, hat-hét hónapon keresztül egy tincsem sem göndörödött be, pedig nekem eleve nagyon göndör fürtjeim vannak. 14L
2017. máj. 14. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!