Ez milyen madár hangja? Sik ideg vagyok már tőle... hogyan lehet elzavarni?
5 napja vinnyog itt a kertben. Egész nap, 2-3 másodpercenkénz nyomatja ezt az idegesítő hangot. Most került elő valahonnan, egész évben nem hallottuk.
"állandóan túlfeszített idegállapotban amiben vagytok"
Havercsótánykám, nem te fogalmaztál úgy, hogy "sik ideg vagyok" meg "#idegbaj" egy kismadár miatt?
Jaj nekünk:)
A 0 azaz nulla pontos senki meg privátban irogat. :D
Ennyire a sziveden viseled szerencsétlen madár sorsát? Akkor gyere, odaadom, elviheted! Ingyen!
A siralyos tengerpartos ”csavo” vagyok, egy 26 eves no szemelyeben, bocs.
”Itt senki sem kivancsi rad.” Miert, rad igen? Arra, hogy ki vagy bukva egy 5 napja tarto madarcsipogason?
Meg miert magyarazzak az ittenieknek? Egyaltalan ki magyaraz? Te vagy itt fennakadva mindenen, nem en.
Kanári lesz, nekem is van. Tényleg tud nagyon zavaró lenni, viszont elszökött madárként nagyon be lehet tojva, mert ezek segèlykiáltó hangok.
Elhiszem hogy zavar, de pech, megszoksz vagy megszöksz.
Téged tesz a sírba a madár, és mi vagyunk túlfeszített idegállapotban. Okay :D
Madárbarátkám, augusztusban lesheted, hogy majd az etetőre megy, mikor tele a természet neki kajával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!