Robetko kérdése:
Készítettem cinegéknek egy odút. Rakjak bele valami szénát vagy bármit? Vagy majd a madarak megoldják maguknak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 12:23
1/18 anonim válasza:
Kicsit késő, már nemigen fognak költeni. De egyébként igen, megoldják maguknak.
2/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd költenek jövőre. Köszi a választ!
2023. aug. 6. 12:35
3/18 anonim válasza:
Mindenképpen tedd ki már most a végleges helyére. Ne legyen huzatos,napos, forgalmas.
Megszokják,tavasszal könnyebben költenek benne. És télen aludhatnak ott éjszaka.
4/18 anonim válasza:
Szeretik ők berendezni a házukat, nem kell beletenni semmit.
Kedves tőled♡
5/18 anonim válasza:
Szeretik berendezni, de ha kaphank hozzá "ágyneműt"... A kutyások és a macskások környezetbarát része gyűjti a tiszta, bolhamentes szőrt, és azt teszik az odukba, meg felrakják faágakra, mert a madarak nagyon nagy örömmel bélelik a fészküket a puha szőrrel.
6/18 anonim válasza:
Az odúba nem kell tenni semmit, viszont a környező bokrokra tehetsz gyapjút (én azt szoktam), hajat, kutyaszőrt stb. aztán majd megtalálják fészekanyagnak.
Tél előtt érdemes kitenni az odút, éjszaka abban pihenhetnek. Kb. dél felé nézzen a röpnyílás.
7/18 anonim válasza:
Ennivalót nem szabad nekik adni nyáron, csak télen.
8/18 A kérdező kommentje:
Be költöztek a cinegék az oduba.
ápr. 27. 15:21
10/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy kis cinkék is vannak.
ápr. 28. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!