Hogy dolgozzam fel a hullámosom elvesztését?
Figyelt kérdés
Tegnap este minden előjel nélkül egy pillanat alatt repülés közben a földre esett és onnantól egy oldalára lebénult majd pár óra múlva örökre elaludt. 4 éves volt. Valaki azt mondja lehet sztrókja volt.
Egy aranyos kedves madár volt, bújt hozzám, puszit adott.
Annyira megrázott az elvesztése hogy teljesen magam alá kerültem, felnőtt férfiként csak zokogok azóta, annyira fáj.
2023. jan. 11. 10:40
11/14 anonim válasza:
#8 na hát kitömetni soha nem tömerném ki egyik állatkámat sem. Megérdemli a tisztességes eltemetést, ne legyen már az élettelen kis teste kiállítva mint valami trófea...
12/14 anonim válasza:
#11: Ez még 45 évvel ezelőtt történt, akkor másképpen gondolkodott a világ jópár dologról.
13/14 A kérdező kommentje:
11-es én különösképpen nem látok ebben semmi kivetnivalót, pláne nem elitélendő dolgot. Szegény már nem él, tehát nem fáj neki, viszont legalább ott van veled mint egy emlék.
2023. jan. 14. 14:05
14/14 anonim válasza:
#13: Egyetértek, én is ezért tömettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!