Hogyan űzhetem el a harkályt, aki megtámadta pár hete az egyik fámat?
A permetezésnél hatékonyabb lehet a harkály mert neki az élete függ a hernyoktól, lárváktól, nem beszélve arról micsoda tetemes mennyiséget pusztít mikor fiókát nevel. A permetezéskor sok olyan rovar is elpusztul akinek nem kéne valamint a madarak megeszik a mérgezett lárvákat és kínok között fog meghalni az egész család.
Enlekszem egy távoli rokon tanyáján gyerekkoromban az istálló meg a bejárata tele volt fecskefészkekkel, a fecskék a lovak között cikáztak és kakodták a legyeket. Az udvaron is voltak legyek de elviselhető számban. A nagyszüleimnél már sajnos nem volt fecske, a konyhaban több légypapír volt mint evőeszköz, folyton beleragadt a hajamba...x( ha meg az udvaron ettünk vigyázni kellett mert belerepült a légy a levesedbe amíg kanalaztad. Szóval én a saját bőrömön éreztem a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!