Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan űzhetem el a harkályt,...

Hogyan űzhetem el a harkályt, aki megtámadta pár hete az egyik fámat?

Figyelt kérdés
Már egy konkrét ág leesett miatta,úgy szétszedte. Számtalanszor elhessegettem, de az édeskevésnek bizonyult.

2022. nov. 8. 09:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%
Tavasszal bő lemosó permetezés, ha nincs permetező géped, akár kölcsön létrásól kefével elvégezve.
2022. nov. 8. 12:52
 22/24 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy a harkály marad. Egyébként a leghasznosabb tipp a permet volt. Szóval azt köszi. :)
2022. nov. 8. 13:34
 23/24 anonim ***** válasza:
84%
#9: Műmadarat felakasztani a harkály ellen, jézus... Az olyan, mint amikor valaki az összes fecskefészket leveri a háza körül (még ott is, ahol a kutyát se zavarja), utána meg sír, hogy sok a szúnyog.
2022. nov. 8. 16:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A permetezésnél hatékonyabb lehet a harkály mert neki az élete függ a hernyoktól, lárváktól, nem beszélve arról micsoda tetemes mennyiséget pusztít mikor fiókát nevel. A permetezéskor sok olyan rovar is elpusztul akinek nem kéne valamint a madarak megeszik a mérgezett lárvákat és kínok között fog meghalni az egész család.

Enlekszem egy távoli rokon tanyáján gyerekkoromban az istálló meg a bejárata tele volt fecskefészkekkel, a fecskék a lovak között cikáztak és kakodták a legyeket. Az udvaron is voltak legyek de elviselhető számban. A nagyszüleimnél már sajnos nem volt fecske, a konyhaban több légypapír volt mint evőeszköz, folyton beleragadt a hajamba...x( ha meg az udvaron ettünk vigyázni kellett mert belerepült a légy a levesedbe amíg kanalaztad. Szóval én a saját bőrömön éreztem a különbséget.

2022. nov. 8. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!