Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen madarat tartsak a kertben?

Sztündi kérdése:

Milyen madarat tartsak a kertben?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam tavasszal veszek egy pár hullámost és hozzászoknak a hideghez mert télire is kint akarom hagyni őket.

Kibírják a telet??

2010. szept. 25. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

2010. szept. 26. 15:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat.

Úgy gondolom,hogy mégis csak kitalálok valami megoldást télire.Talán a garázsban,ami szélvédett és ahol a hőmérséklet nem kevesebb mint -1 és-3 fok köré.Ez megoldás lehet.Vagy valami más???

Segítsetek!

2010. szept. 27. 10:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a haszontalan válaszokat.

Konkrétan segítséget kértem...

De azért köszi.

2010. szept. 27. 10:59
 14/18 anonim válasza:
Galambot . Beleszarik a tenyeredbe .
2010. szept. 27. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
A pü-re válaszolva: mint írtam már az általam felsorolt fajok eredeti élőhelyén is ilyen az időjárás mint nálunk. Tehát bírják.
2010. szept. 27. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Most nem kötekedésből,de szerintem normálisan is meg lehetne válaszolni a kérdést,nem rögtön lehülyézni a másikat!Szomszédom papagájtenyésztő,neki egybe vannak a KINTI röpdében rozellák,kecskepapagájok,énekes papagájok,hullámosok és nimfák... Télen kinn szokta őket hagyni,annyi védettséggel,hogy az egész röpde le van fóliázva,és csak egy pici rész van neki kihagyva,azért,hogy menjen nekik be friss levegő. Naponta 3x ad nekik olyankor vizet,és ha jól tudom ugyan olyan magvakat ad nekik is télen,mint nyáron! :) Remélem tudtam segíteni! :)
2010. szept. 27. 18:01
 17/18 anonim válasza:
én a hullámos papagájt nem tartanám kint!
2010. szept. 30. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Hagyd a papagájt a fenébe, tarts szajkót! Okos madár, kedves, könnyne szelídül és ráadásul magyar. És intelligensebb is. Beszélni is ugyanolyan jól megtanul, mint a papagáj. Válasszuk a hazai ipart!
2010. okt. 12. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!