Fácánt szabad otthon tartani?
27/A. § (1) Zárttéri vadtartás a vadászati hatóság engedélyével folytatható.
(2) Zárttéri vadtartásnak minősül a fácán, fogoly, tőkés réce, gímszarvas, dámszarvas, őz, muflon, illetve vaddisznó zárt térben, szabad mozgásában kerítéssel vagy egyéb módon korlátozott
a) vadászati,
b) kutatási, oktatási, bemutatási,
c) élelmiszer-termelési
célú tartása és szaporítása [a)-c) pontok a továbbiakban együtt: vadtartás].
Szerinted ki fogja ellenőrizni a baromfiudvarodat? De komolyan.
Nagyapám is tart vadkacsát. És? Ki tudja rajtunk kívül? Senki.
Elrepül, mint a sicc.
Szerencsére.
A tukán nem jött be?
Vagy az emu?
Az egyiknek a farka hosszú a masiknak a csőre a harmadiknak a nyaka. What's your point?
Vagy az nem te voltál?
Ja most látom kimoderálták a válaszomat, úgy látszik kicsit erősre sikeredett :D
Szóval, nem, nem én voltam az aki a linkelt kérdéseket feltette! Az egyiknél látszik egy másik felhasználó neve is. Nézd már meg mielőtt ostobaságokat állítasz!
Azért kérdem, mert az egyik szomszédnál megjelent néhány fácánbika és kiváncsi vagyok, hogy tarthatja-e itt őket. Elég érdekes a település kellős közepén fácán ordításra ébredni.
8-nál a pont, mi is vágjuk a tyúkok tollait, mert főleg fiatal korukban olyan ballisztukus ívben tudnak átvágódni a magas kerítésen, hogy csak nézek. Aztán ha ezt akkor csinálják meg amikor nem vagyunk otthon, akkor a kutyák elintézik rövzd úton a szökevényt.
(Na már látom előre, hogy most meg azért leszek elhordva minden szemétnek, mert éheztetem a kutyáimat :DDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!