Baglyot szeretnék tartani! De hol tudok venni?
Baglyot a bagolyboltból.
A tigris már nem divat?
Nagyon egyszerű! Éjfélkor, amikor telihold van, ellátogatsz a közeli erdőbe. Felmászol egy fára, huhogó hangot kell hallatnod (ez nagyon fontos!). Akkor tudod befogni a baglyot -egyébként boltban nem lehet kapni-. Szépen hazaviszed.
Én is így szereztem az enyémet. Viszont macerás, mert esténként ki kell járnom a mezőre és fogdosnom kell össze neki az egereket meg a pockokat. Csak a frisset szereti. :/
A bagolyköpetet elég tré felvakarni a parkettáról, pláne ha már odaszáradt (kb mint a gólyafos akkora), ezt spaklival szoktam. Ha még friss, akkor könnyen feljön.
Csinálj csapdát élő egérrel, tedd ki éjszaka(felül legyen nyitott, oldalról csapódjon be a teteje vagy reteszszerűen csukódjon a teteje) egy erdőbe és ismételgesd, amíg a megfelelő állatot nem sikerül elejtened. Reménykedj, hogy ne kapjanak el, mert megbírságolhatnak.
Egyébként járd az erdőt, kövess baglyokat, keress fészkeket és találni fogsz fiókát vagy tojást költési időszakban.
Nem is értem hogy nincs ennyi eszed magadtól.
Egyébként, ha elkapnak, súlyos pénzeket fizethetsz, ja és szerintem ez rossz ötlet, ne csináld, a bagoly ostoba állat és veszélyes is, bár igaz, hogy szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!