Nyári lúdat szeretnék tartani otthon. Honnan lehetne beszerezni?
Figyelt kérdés
Nem rabságban szeretném tartani őket hanem teljesen szabadon. Vannak vadkacsáim is,októberben elmennek és márciusban jönnek vissza költeni. 🙂 Nyári lúd is kellene nekem,de mivel védett így nem hiszem,hogy tudok szerezni....... Környező országokból esetleg nem lehetne szerezni? Tud valaki ebben segíteni?2018. jan. 27. 18:47
1/9 anonim válasza:
úgy kell megkérdezni a ludakat, hogy előtte 12-es sörétessel megkínáljuk őket! tuti szóra bírod őket, hogy merre lehetnek
3/9 A kérdező kommentje:
Tojásokat találtam és keltetőbe tettem őket. :) Kb 10éve
2018. jan. 28. 12:36
4/9 anonim válasza:
A nyári lúd Magyarországon nem védett! Ha az lenne, nem tarthatnál. Kérdezd meg egy olyan Nemzeti Parknál, ahol él nyári lúd.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul tudom,hogy védett? 😮 Tarthatok otthon legálisan? 😮
2018. jan. 30. 17:45
6/9 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm válaszod,holnap telefonálgatok Nemzeti parkoknak. 🙂
2018. jan. 30. 17:47
7/9 anonim válasza:
Nem, már nem védett. Szívesen! Nem biztos, hogy tudnak neked egyből csak így adni, de tájékoztatni fognak, hogy szabad e először is tartanod.
8/9 anonim válasza:
Sehonnan, mert vadállat, szabadon kell élniük. Már lehet, hogy lehet őket így tartani, mert vadkacsákat is szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!