Miért agresszív a hullámos papagáj? Marcika 1 éves hullámos. 2 hónapja lett egy kis kutyám is. Terrorizálja. Ez még nem volt olyan nagy gond. Sajnos pár napja nagyon csúnyán viselkedik. Ha nem engedem telefonozni akkor megcsíp. Eddig nem " harapott"
Stresszel a kutya miatt, illetve ha jol ertem, nem is parban tartod, ami csak ront a dolgokon.
Papagajt nem erdemes se macskaval se kutyaval egyutt tartani, kiveve, ha eleg nagy a hazad es teljesen kulon tudod oket zarni, jo messze egymastol.
Még volt a két kalitkás karantén. A fokozatos közelítés. A szobában a találkozó. Később a közös kalitka. 1-2 hétig nem volt gond. Aranyosan csöröztek. De mikor elmentem pár órára már csak a szét csípett hullát találtam.
Nem félek. :)
Csak nem túl kellemes. És nem szeretném ha rá szokna.
Szereti a TikTokot és a YouTube-ot. Megy valami videó és imádja a csörével nyomkodni, ha el nyomja akkor nézi egy ideig és nyomja tovább.Szereti nézni a kijelzőn mi történik.
A kalitka 43cm hosszú, 13cs széles és 52cm magas.
A tojó nyakán volt vér.
Reggel mikor kv-zom telefonon olvasgatok. Soha nem jött oda hozzám magától, de kíváncsi volt a telefonra. Oda jött én meg hagytam ennek a bohócnak, hogy nézegesse. Így szokott rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!