Lehet, hogy a madarak a Dínók leszármazottjai?
Ha igen, akkor az lehetséges, hogy az a madárlét a legmagasabb fokozat/szint, ahová egy élőlény ezen a bolygón felfejlődhet az évmilliók folyamán?
A legideállisabb életforma?
Csak azért kérdem, mert az embereknek is pl. az egyik legtöbbszőr hallott, (és látott) érzett vágya az, hogy repülhessen/repülni tudjon 😀...
Én még álmodtam is ilyet, hogy repülök, többször is!🙂
Az nagyon nagy élmény!!!🙂
És még az egyik legnagyobb, és legrégebbi civilizáció is, egy sólymot IsteníTett, a Hórusz szeme misztérium(ok) korszakán.
Ezek azért valamit jelenthet...! Nem?
Ha igen, akkor az lehetséges, hogy az a madárlét a legmagasabb fokozat/szint, ahová egy élőlény ezen a bolygón felfejlődhet az évmilliók folyamán? - milyen formában értve legmagasabb?
A fejlődés nem áll meg, ez folyamatos, szóval ennél messzebb is eljutnak.
"Csak azért kérdem, mert az embereknek is pl. az egyik legtöbbszőr hallott, (és látott) érzett vágya az, hogy repülhessen/repülni tudjon" - meg hogy víz alatt lélegezzen, meg hogy halhatatlan legyen meg miegymás. Az ember olyan dolgokra vágyik, amivel nem rendelkezik. A repülés ezen egyike. Ezeket próbáljuk most kiélni a technológia segítségével.
"Ezek azért valamit jelenthet...! Nem?" - de, hogy szeretünk álmodozni, vágyakozni meg nem szerzett dolgokról.
"Lehet, hogy a madarak a Dínók leszármazottjai?"
Igen,nagy valószínűségel azok.
"Ha igen, akkor az lehetséges, hogy az a madárlét a legmagasabb fokozat/szint, ahová egy élőlény ezen a bolygón felfejlődhet az évmilliók folyamán?"
Nem, a természetben minden folyamatosan fejlődik és nincs olyan hogy legmagasabb szint. Ha azért gondolod hogy ez a legmagasabb szint mert repülnek, csak szólok hogy nem csak a madarak repülnek. Rengeteg rovar tud repülni és sokkal többen is vannak a madaraknál. A denevérek is repülnek és ők meg emlősok.
"A legideállisabb életforma?"
Olyan nincs hogy legideálisabb életforma. Ha lenne is akkor szerintem vízi élőlény ként a legjobb. 71% a Föld felszínének az víz. A bálnák is inkább vissza fejlődtek az óceáni élethez mint hogy repüljenek.
"Csak azért kérdem, mert az embereknek is pl. az egyik legtöbbszőr hallott, (és látott) érzett vágya az, hogy repülhessen/repülni tudjon 😀..."
Én azt tapasztalom hogy sokan félnek a repülővel menni.
"Én még álmodtam is ilyet, hogy repülök, többször is!🙂Az nagyon nagy élmény!!!🙂"
Én meg azt álmodtam hogy víz allat úszok és lélegzek. Nekem ez jobb élmény.
" És még az egyik legnagyobb, és legrégebbi civilizáció is, egy sólymot IsteníTett, a Hórusz szeme misztérium(ok) korszakán."
Sok más állatokat is istenitettek.
" Ezek azért valamit jelenthet...! Nem?"
Igen, hogy az emberek nagy álmodozók és nagyon jó kepzelő erejük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!