Csirkéknek oda lehet adni a konzerv kukoricát?
Pár napja tönkrement a hűtőm, nem helyezhető áram alá…
Így vettem hát készétel, meg zöldségkonzerveket.
Ma kinyitottam egy globus kukoricát, de a háromnegyedét nem bírom megenni és nem tudom hova tenni.
A csirkéknek odaadhatom, vagy ebben a formában árt nekik (pl. a tartósítószer)?
Köszönöm a válaszokat!
Miért lennék imbecillis?
Nem vagyok tapasztalt madár tartó…
3 csirkém van összesen, mindet kedvtelésből tartom, nem hasznon szerzésből, ezért nem is a haszonállatok rovatba írtam.
Pár hónapja vannak meg csak az állatok, azért fogadtam be Őket, mert meghalt a néni aki a gazdájuk volt, a fia meg vagy 20 másik madarat leölt és fel sem használta Őket semmire.
Amikor figyelmes lettem erre, meg mondta hogy amúgy fel sem fogja Őket használni, csak nem kellenek senkinek, akkor mondtam hogy én befogadok néhányat.
Már csak ez a 3 volt.
"...meghalt a néni aki a gazdájuk volt, a fia meg vagy 20 másik madarat leölt és fel sem használta Őket semmire."
És ki vág le 20 csirkét, úgy, hogy nem eszi meg?
KAMU!!!
Pedig így volt.
A házat eladta (kb. 50 milla) és az állatokat nem tudta hova tenni…
Pedig kb. 1 kiló méterre van egy ipse, aki biztos befogadta volna mindet, dehát ez az ember nem is ismer erre felé senkit.
Ilyenkor nem hiszem, hogy csirkéid vannak.
Házi tyúk - tojó, kakas.
Csibe->csirke->jérce->tyúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!