Milyen eledelt adjak a macskámnak? Nem szándékozom 20 ezres kajákat venni neki
Ha nem akarsz sokat költeni minőségi takarmányra, akkor rendes húst adj neki.
Csirkenyakat, ami a foganak is jó, zúza, szív, nagyon ritkán máj.
Figyelj arra, hogy a hűtőd jól hűtsön, ne romoljon meg, ne legyen rossz a hús.
Nézz szét."nedves" tápok közt olcsó és nem vészes pl a Smilla.
Szárazak közül nem tudom,én Purizonnal és wild freedommal etetek.
Most nem azert, de egy 4-6 kilos macska nem eszik annyit havonta, hogy az 20-30 ezerbe keruljon. Persze biztosan lehet talalni ennyire meregdraga tapot es alutasakosat, de nekem meg nem sikerult :D
Applaws-t kap most, de o inkabb szarazat eszik, melle max naponta fel alutasakos fogy. Nem havonta vasarolok, de ha le kene bontanom, kb 8-10 ezer, talan meg annyi se a havi koltseg.
Ennel olcsobb, de meg azert jo marka a smilla es premiere peldaul.
Nem,kb egy 10-es körül jön ki a jó minőségű eledel.De sokak még ezt is sokallják.Én értem,hogy mindenki pénzből él,de könyörgöm,ha ennyi az annyi akkor nem kell sajnálni,nem fogsz egy állatot havi 2000ft-ból megúszni,mert a legsilányabb eledelek darabja is 350ft-nál kezdődik.Akkor már nem mindegy ha a normálisat veszed?
Ha meg ennyi sincs az állatra,vagy nem szánnád rá (nem szeretem ezt mondani..) akkor nem kell állatot tartani,magadnak is megveszed azt amire szükséged van.Az állatnak is meg kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!