12db tyúkom van, ebböl csak 3 tojik. Miért van ez? És van 3 fészek, és csaak 1 be tojnak.
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 15:16
31/41 anonim válasza:
szia!Oké,köszike szépen a tanácsokat!!! üdv.
32/41 anonim válasza:
most én kérek segítséget, észrevettem, hogy az egyik tyúk ellopja a tojást és széttöri, megzabálja szőröstül-bőröstül. Muszáj levágni ? nem fogja abbahagyni ?
33/41 anonim válasza:
Szia!Ne vágd le! Amit felversz tojást soha ne dobd ki a héját add oda nekik!Imádják!Biztos abba van valami ami hiányzik nekik.Én is odaadom,és azota nem eszik meg a tojásaikat.
34/41 anonim válasza:
Megtudjátok mondani mennyibe jön ki egy tojás ha otthon termelem meg?Tojótyúkokat szeretnék vásárolni és kiváncsi vagyok.
35/41 anonim válasza:
Szia! Hát pontosan nem tudom,de nekem most nagyon szépen tojnak,és 28-ft adom öket.A kajájuk havi 5000-ft-heti 40-tojás kb,de van amikor több.Mondjuk most hideg van,fázik a seggük:-)Tegnap csak 5-volt-.
36/41 anonim válasza:
Hány tyúkot etetsz havi 5000-ből?
37/41 anonim válasza:
Csak 13-db van,kicsi a hely.de nekünk elég is!
38/41 anonim válasza:
Sziasztok,nekem volt a hét tyúkom, már csak 6 van, de naponta ha hiszitek, ha nem, 4-5, de van ,hogy 6 tojást is tojnak. Aki tojótyúkot akar venni, vegyen, mert össze sem lehet hasonlítani a boltból vett tojással. Én is a kisunokám és a család miatt tartom őket, mert tudom, mit esznek és biztos friss és egészséges a tojásuk. minél több zöldhulladékot kapnak, annál sárgább , igaz, egy kicsi tojótápot is adok nekik. Mire megjavul az idő, ontani fogják a tojásokat. Jó munkát !
40/41 anonim válasza:
Szia ! Figyelmesen olvasd el az előzőeket,abban mindent leírtam! Semmi nem változott, búza,kukorica,sok finom főtt tészta, a kutyák után megmaradt táp és húsmaradék, zöld, zöld és zöld, a hó alól kikandikáló tyúkhúr, stb, stb....Mindenevők, csak törődni kell velük, simogasd meg néha őket, de egyben biztos lehetsz, ne ebből remélj meggazdagodást ! erzsike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!