Kezdőoldal » Állatok » Madarak » 12db tyúkom van, ebböl csak 3...

12db tyúkom van, ebböl csak 3 tojik. Miért van ez? És van 3 fészek, és csaak 1 be tojnak.

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 15:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
TI MIT TESZTEK A TYÚKOK ALÁ HOGY NE FÁZZANAK? ??
2008. dec. 28. 18:23
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
A tyúkok fent alszanak az ülőn valami gallyon vagy bármin ami a magasban van nem kell nekik alvó fészek de ha az alomra gondolsz akkor szénát , szalmát, fűrészport,
2008. dec. 28. 19:05
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, én a hét tyúkos válaszoló vagyok, mostmár teljes gőzzel tojnak, nagy örömömre... Az enyéim régi létrán alszanak, forgácsot rakok alájuk vagy összegyűjtött száraz falevelet, néha homokot. Ez majd jó trágya lesz !Boldog újévet kívánok mindenkinek !!!
2008. dec. 29. 10:42
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
A ti tyúkotok hol alszanak?ilyen hidegben nem fagyhatnak meg???Féltem öket!!:-((Állat barát vagyok!!!
2008. dec. 30. 19:43
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Állatbarát, régen sokkal nagyobb telek voltak,-20 fokos hideggel, akkor is tartottam a telken tyúkokat szabadon, egy régi Polski csomagtartójában aludtak szalmában (nem volt tyúkólam), mégsem fagytak meg ! A tojás az igen, kireped, ha megfagy, szedd össze mielőbb !

Kedves az aggódásod, vágtál már le Te tyúkot???

2008. dec. 31. 07:40
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
nagyon régen,akkor amikor nem én neveltem öket!!! De most nem tudnám megtenni!!!Ez van..
2008. dec. 31. 15:21
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
:))) nagyon szépen tojnak a tyukjaik:))napi 8-9-et.nem tudom mi ütött beléjük:))pedig nagyon hideg van? meddig tojnak majd ilyen szépen????
2009. jan. 7. 11:27
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Télen milyen zöldet adjak a tyukjaimnak??? mitöl lessz szép sárga a tojás belül??
2009. jan. 7. 11:35
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! az üzletben,ahol vásárolni szoktál, kérd meg az eladót, hogy a retekzöldet,saláta felleveleit, a káposzta és kelkáposzta felleveleit tegye neked félre, vidd haza, mosd meg és szárítsd meg, vágd össze csíkokra és add oda nekik. Még a lábad nyomát is meg fogják érte csókolni ! Egyébként a kukoricával etetett tyúkok tojása is szép sárga. Az én tyúkjaim most egy kicsit alábbhagytak, örülj a sok tojásnak.Én venni szoktam egy fej káposztát, rászúrom egy botra,amit előzőleg leszúrtam a földbe és arról csipegetnek, amennyi kell nekik. Persze ez ilyen fagyban nem jó.üdv
2009. jan. 8. 09:38
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja és jó lenne, -ha ilyen szépen tojnak- vennél egy kis FUTOR-t a mész pótlására,valamint az elhasznált tojás héját ne dobd ki,szárítsd meg, törd apróra, azt is elcsipegetik. Néha egy kis tésztát is főzhetsz, nagyon szeretik...
2009. jan. 8. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!