12db tyúkom van, ebböl csak 3 tojik. Miért van ez? És van 3 fészek, és csaak 1 be tojnak.
Magam részéről szemestakarmánnyal etetem őket (búza, kukorica, ilyesmi). Néha kapnak jolovitot a vizükbe.
Télen valóban ajánlott - fagyos időkben - langyos vizet kitenni ( a hidegből nem is annyi fogyasztanak, és hamarabb is kihűl/befagy).
Nekünk kb. 20 tyúkunk van, mégis jó ha napi 1 tojást összeszedek. Télen mindig leáálnak, ilyen kevés szokott lenni. Nyáron ontották magukból, már eladni se bírtuk. Nekik is pihenni kell valamikor. :)
Egyébként télen nagyon jó, ha kapnak egy kis feketeszotyit, amit a madáretetőkbe is szoktunk tenni. Nagyon szeretik és szerintem így télen jó is ha kapnak mert tele van olajjal, az jó a hidegben és talán tojni is jobban fognak tőle.
Cak így tovább ! egyébként általában másnaponként tojnak, úgyhogy a 12 tyúktól napi 6 tojásra számíthatsz!
Köszi, hogy drukkoltál, tegnap én is találtam egy tojást, remélem, ma is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!