Hova tüntek a varjak?ilyenkor már szoktak lenni
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 12:11
11/22 anonim válasza:
Madarak jönnek, madarak mennek....
12/22 anonim válasza:
Itt van az összes nálunk, a környéken...
13/22 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy már mínuszok vannak, jön a tél? A madarak ilyenkor már rég elkötöznek.
14/22 anonim válasza:
13: a varjú NEM költöző madár! :))))
15/22 anonim válasza:
Einsteinnel értek egyet: két dolog van a világon, ami végtelen, az emberi butaság és az univerzum. Bár az utóbbiban nem vagyok biztos.
Elképesztő, miket lehet itt olvasni!
Nem tudom, hiányolom őket én is. Sajnos nagyon elszaporodtak a dolmányosok, néha már a mezőkön is csak dolmányost látok.
De pl. Békásmegyeren már láttam párat, meg Szentendre fele is, de valóban kevesebben vannak.
16/22 anonim válasza:
Úgy értem, visszaköltöznek az erdőkbe, mert télen már nincsen táplálék a földeken... Szövegértelmezés.
17/22 BRudolf válasza:
Az összes ott van nálunk a XVI. kerületben. Szinte csak azt látni arrafelé.
18/22 Kincsesne válasza:
Észak-Buda fölött a múlt héten vonultak át csapatosan - a hideg elől.
20/22 anonim válasza:
Veteseken vannak... Főleg Alföld, Hortobágy. De szoktak kukazni is parkokban. Sajnos egyre kevesebb van belőlük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!