Normális hogy így alszik a papagájom?
Figyelt kérdés
Több mint 4 éve van meg a papagájom de pár napja azt vettem észre hogy furcsán alszik. Alvás közben így "ráült" a rúdra és előredől a fejét meg annyira lehajtaja hogy a lábával van egyvonalban. Ez mit jelenthet?
Ez normális?
2020. júl. 30. 18:21
1/12 anonim válasza:
Könnyebb lenne, ha raknál fel képet róla. Hátra, a szárnya alá dugja a fejét?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem. Előre hajol és szinte úfy hogy siman leistudna esni a rúdrol
2020. júl. 30. 18:49
3/12 anonim válasza:
Akkor nem oké vele valami. Vidd el egzotikus állatokhoz értő állatorvoshoz, amíg nem késő.
4/12 anonim válasza:
Jó lenne, ha doki látná. Amúgy mennyire van meleg neki? Eszik, iszik rendesen?
5/12 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz. Nem lehet mindent a melegre fogni. Főleg ha már 4 éve megvan, és még soha nem csinált ilyet. Hogyha látod, hogy valami nem stimmel vele, vidd el orvoshoz.
6/12 anonim válasza:
Őt senki nem szedi szét, hogy (valószínűleg) egyedül tartja a papagáját?
7/12 anonim válasza:
Örülj inkább, hogy nem szedik szét, és hogy ilyen normálisan reagálnak. Ezek után a kérdező lehet még jobban elgondolkodik rajta, hogy vesz egy társat a papagája mellé.
8/12 anonim válasza:
Hát, mikor én írtam ki papagájos kérdést, egyből letámadott kb mindenki, hogy miért egyedül tartok papagájt. Meg azt sem bírták felfogni, hogy volt társa. 11 éve van meg a papagájom amúgy. Azt hittem itt is kb ez lesz az első dolog.
9/12 anonim válasza:
#6 Ez a madár beteg! Itt nem a rosszul tartásról van szó, meg az egyedül tartás miatti depresszióról van szó. Préda állat lévén csak kb az utolsó pillanatban derül ki, hogy beteg. A kérdező madara esélyes, hogy haldoklik. Ahol segíteni kell, ott segítünk, ahol meg arra nem képes valaki, hogy a tartásnak, igényeinek utána olvasson, ott meg jogosan kapja az ívet.
10/12 anonim válasza:
Értem, de akkor ennyi erővel a kérdező sem olvasott utána a madár tartásának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!