Milyen madarak ragaszkodnak a gazdájukhoz a legjobban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 08:31
1/8 anonim válasza:
Utánam úgy jönnek a tyúkjaink, amikor kiengedem őket, mintha az anyukájuk lennék. 😄
2/8 anonim válasza:
Nekünk egy japán fürjünk volt, de úgy, mint házikedvenc, lakásban tartottuk. Ő ragaszkodott hozzánk.
3/8 anonim válasza:
Bármilyen madár, akinek jó gazdája van. Hullámospapagájtól kezdve a sárkányokig.
(igen, tudom, az nem madár, csak úgy mondtam)
4/8 anonim válasza:
Bizonyos fajta papagájok, némelyik vadmadár és egyes háziszárnyasok.
Van, amelyik faj inkább távolságtartó és van, hogy egyedfüggő. A kérdésedre nem lehet konkrét választ adni, hiszen ez nagyon sok mindentől függhet. De bizony, még a csirke is tud ragaszkodó lenni.
6/8 anonim válasza:
Személyiségétől függ majd, így előre nehéz megmondani. ( De a párban tartás szükséges mindig)
7/8 anonim válasza:
Attól is függ milyen a gazdája,az etetése,mennyire foglalkoznak vele/ velük sok mindentől függhet de ha jó gazdi vagy minden állat kötődni fog hozzád.
8/8 anonim válasza:
Amit én nagyon klassznak tartok, ha volt már egy madarat akiker úgy igazán odafigyeltél, nagyon nagyon könnyű érteni a testbeszédüket. Hihetetlen mennyire kifejezőek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!