Hullámos papagáj hogyan?
Figyelt kérdés
Van párban hullámos papagájom 1napja csináltam nekik odút és hogyan tudom őket rá venni be csalni a oduba?#Papagáj, odú
2020. jún. 29. 18:39
12/16 anonim válasza:
Komolyan képesek vagytok ennél a kérdésnél leragadni? Mégis mi az, ami poén benne? Az, hogy nem ért hozzá? Aki nem tud normális, hasznos választ adni, az menjen máshová. Már tényleg gáz, amit csináltok. Nem is írt azóta, egy rohadt szót sem, de még mindig csesztetitek. Egyáltalán nem vicces, hogy valaki úgy tart állatot, hogy nem ért hozzá. Ne csináljatok belőle viccet.
13/16 anonim válasza:
Emberek!
Elég volt! Nem lehetne komolyan venni a kérdést? Én elhiszem, hogy olyan üres az életetek, hogy hatalmas dolog nektek, ha más kérdése alatt szórakozhattok. De ez nem az a téma, amiből poént lehet csinálni. Magatokat minősítitek ezzel a baromkodással. Remélem, majd ha ti is feltesztek egy kérdést, hasonló üres életű pancserek válaszait kapjátok. Talán észhez kéne térni és nem ilyen szánalmasan viselkedni. Aki tényleg segítő szándékkal van itt, nem baromkodni, azt meg úgyis leszarjátok. Kit érdekel a papagájok élete, igaz? Nehogy segítsünk a kérdezőnek. Mikor jót lehet röhögni minden baromságon. Szánalmasak vagytok!
14/16 anonim válasza:
Jó, de az kiderült már, hogy hullámos papagáj hogyan?
16/16 anonim válasza:
A kérdező vajon csinált-e kölyköket? Remélem nem, és a kérdezőnek elég csak a madárpár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!