Hogyan tarthatnék magamnál galambokat?
Ez nagyon furán fog hangzani, de szeretnék galambokat tartani. Igazából ezeket a sima városi galambokat. Ahol lakok, van egy terasz, és egy jó pár galamb, gyakran repdesnek a fejem fölött pl.
Hogyan "szelidíthetném" meg őket? Ha építenék egy fészket, meg egy etetőt tennék ki, odajönnének?
A szomszédok is repesni fognak az örömtől ha ezt tényleg megvalósítod. A rengeteg madár ürüléket, ami a szomszédoknál landol, is fel fogod takarítani? Végezetül írva, a galambok terjeszthetik a TBC-t, ráadásul az örökös turbékolásuk miatt balhénak nézhetsz elébe.
Ha ezek után még van hozzá kedved, hát sok sikert.
Figyelj! Nagyon sok sérült galamb van, akik már nem tudnak visszamenni a természetbe törött szárny stb. miatt. Nagyon kedvesek, megszokják az embert, sőt, el sem akarnak majd menni.
Lehet szobában tartani őket, de azt javaslom, esetleg építsd/hálózd be a teraszt. Én évekig ápoltam ilyeneket.
Ha érdekel, írj. Mindig van 1-2 mentendő példány.
Köszönöm a válaszokat. 1: a galambok egyebkent is osszesz.rnak mindent, csak nekunk van teraszunk ami pont felejuk nez, igy nagyon senkit nem zavarnak, max akik szembe vannak, de alapbol ott vannak mindig :) nem arra voltam kivancsi hogy mikkel jar de koszonom az ertelmes kommentet.
2: csak kint tudnank tartani sajnos, ezert is gondoltunk ilyen galambra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!