Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan tarthatnék magamnál...

Hogyan tarthatnék magamnál galambokat?

Figyelt kérdés

Ez nagyon furán fog hangzani, de szeretnék galambokat tartani. Igazából ezeket a sima városi galambokat. Ahol lakok, van egy terasz, és egy jó pár galamb, gyakran repdesnek a fejem fölött pl.

Hogyan "szelidíthetném" meg őket? Ha építenék egy fészket, meg egy etetőt tennék ki, odajönnének?

2020. máj. 28. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

A szomszédok is repesni fognak az örömtől ha ezt tényleg megvalósítod. A rengeteg madár ürüléket, ami a szomszédoknál landol, is fel fogod takarítani? Végezetül írva, a galambok terjeszthetik a TBC-t, ráadásul az örökös turbékolásuk miatt balhénak nézhetsz elébe.

Ha ezek után még van hozzá kedved, hát sok sikert.

2020. máj. 28. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj! Nagyon sok sérült galamb van, akik már nem tudnak visszamenni a természetbe törött szárny stb. miatt. Nagyon kedvesek, megszokják az embert, sőt, el sem akarnak majd menni.

Lehet szobában tartani őket, de azt javaslom, esetleg építsd/hálózd be a teraszt. Én évekig ápoltam ilyeneket.

Ha érdekel, írj. Mindig van 1-2 mentendő példány.

2020. máj. 28. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 1: a galambok egyebkent is osszesz.rnak mindent, csak nekunk van teraszunk ami pont felejuk nez, igy nagyon senkit nem zavarnak, max akik szembe vannak, de alapbol ott vannak mindig :) nem arra voltam kivancsi hogy mikkel jar de koszonom az ertelmes kommentet.

2: csak kint tudnank tartani sajnos, ezert is gondoltunk ilyen galambra.

2020. máj. 28. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy nem találtad sem hasznosnak, sem értelmesnek a válaszom. Azt is írtam, hogy a teraszt behálózva/építve lehet ott is tartani, max 2-3. Az etetőre odajönnek. Vadon élő állatokat nem szoktak, nem is nagyon lehet szelidíteni. Viszont a kajára rengetegen fognak jönni. Szerintem nem tudod, mit akarsz, de mindegy.
2020. máj. 28. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Basszus most látom hogy a tiedet dislikeoltam, pedig nem azt akartam hanem az 1.ot... Ne haragudj
2020. máj. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!