Anyám hogy lehet ennyire hülye?
Az ilyen esetek+macskák+állatkínzó gyerekek,emberek+autók+növényvédőszerek+rovarirtó szerek miatt nagyon megcsappant a madárállomány a világon.
Igen, oda kell figyelni. Az élettársam macskákat tartott, de sosem engedte ki őket, mert megtámadták volna a madarakat.
"Ez az élet rendje."
Az az is de baromira mocskosul az élet rendje, hogy én is erőszakos vagyok a kutyával! Én vagyok felette, én vagyok a falkavezér! A falkavezérségért pedig tenni kell.
Ez az élet rendje. NEEEEEEMDEEE!!??!!
Ja, nem, mert innentől valahogy nincsenek darwini törvények.
Tudjátok, ezt hívják kettős mércének. Előszeretettel pofáztok arról, hogy Így-úgy az élet rendje, darwini törvények, ez a fizika, a gyengébb a préda az erős felfalja, stb-stb-stb.
De közben olyan piszok ambivalensen és szelektíven gondolkoztok róla, hogy csak na....
Érvelni meg ez ellen nem tudtok, hanem ilyenkor jön a "Te beteg vagy", "Te nem vagy normális", és ezzel gyors' kikerültétek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!