Anyám hogy lehet ennyire hülye?
Jó azért ne dramatizàld túl. Nem anyonverte egy lapàttal
Ilyen van a természetben
Én azért a ronda, lógó pofájú kanos kutyát is fejbe vertem volna 1-2 alkalommal szívlapáttal.
Ugyan már, nem kell félteni a kutyát!! "Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten!" - ismeritek a mondást, ugye? Meg az egyenlő bánásmód elvét?!
Nemde? Na, ez remek! Akkor lehetőleg most is gondolkodjon mindenki tisztességesen. Ha kérhetem.
A kutya az "erősebb kutya b@xik" elvet választotta, ahhoz ragaszkodik. Ezt az életet szereti. Nos, hát akkor e szerint kell nevelni, bánni vele nemde?
Az erősebb kutya pedig >AZ EMBER< (kivéve az igazságtalan,ambivalens fanatikus állatvédőket és csillámporos világban élő, de rendkívül magabiztos tini lánykákat), amikor fejbe veri egy nagy vassal a kutyát, amikor gyilkol.
"De akkor sem hagy nyugodni."
Anyádra bezzeg haragszol, de az erőszakos kutyára.... áááá, arra bezzeg neeeeem.
Na, Te szerintem pont olyan vagy, aki még élvezi is, hogy tömve van igazságtalansággal ez a világ, és még kreálod is tovább.
Milyen erőszakos kutya😂😂?
Ez az élet rendje. Rengeteg macska is elfog kismadarakat, ez normális mert állatok és bennük van a vadászösztön. Ez van van ilyen nem kell mindent túl gondolni, és egyből a kutyára támadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!