Ma (1 órája) találtam egy bokorban egy rigófiókát, és mellette volt az anyja... halottan.A kisrigófiókát hazavittem szilviában és dobozban. Kérdem hogy, hogy mit mikor és mennyi ételt, és milyen ketrecet csináljak neki, stb ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 15:39
41/45 anonim válasza:
Örülök, hogy megfogadtad a tanácsot és szakértőkhöz fordultál. :-)
42/45 anonim válasza:
De jó! Nagyon büszke lehetsz magadra!
43/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm :). Bár most kissé félek, mert hideg van kint és esik az eső (sőt inkább szakad). Emelett villámlik és dörög is az és, és nem messze (kb 30 km-re) még jégeső is volt :c (a hidegtől és esőtől fázik, a villámlástól megied, és nem fél a macskáktól/kutyáktól még. Meg mi lesz ha nem talál magának ételt vagy italt ? :( Most (ebbe belegondolva) bellülről szúr valami, és nagyon rossz érzés.
2020. máj. 26. 21:20
44/45 anonim válasza:
Nyugi. Vadállat, meg van áldva elegendő életösztönnel.
Ha ennyi problémát jelentene, nem lennének a városban rigók. Én naponta találkozom velük :)
45/45 anonim válasza:
Hát igen, a gyerekek felnőnek..Ha magától ment el és azelőtt is már tartózkodó volt, akkor valószínüleg feltalálja magát. Az nagyon jó, hogy épp most esik, mert akkor előjönnek a giliszták! Puha földben sokkal több táplálékot tud szerezni. Figyelni kell a környéket. Reméljük, hogy jól megy neki:)
Itt mellettem zuhog az eső, a rigók meg kigurultak a kertbe szedegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!