Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Már vajon van fióka a fészekben?

Patrik Kása kérdése:

Már vajon van fióka a fészekben?

Figyelt kérdés
Én biológus vagyok és kíváncsi vagyok hogy egy veréb fészekben van e már fióka. Tanulmanyozni szeretnem az etetést ilyesmi. De nem piszkalom mert nem szabad tudom mielott írnátok. Tavolrol nezem de kerlek irjatok meg. Hogy kb mikor kolnek ki vagy van e mar tojas vagy fióka

2020. ápr. 26. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha biológus vagy, akkor ezt neked nálunknál sokkal jobban kell tudnod. És tényleg ne zavard a madarakat.
2020. ápr. 26. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
És egy biológusnak gondot okoz a google használata?
2020. ápr. 26. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk egy rigópár már költött, egy fióka meg is maradt,el is hagyta a fészket. 3 fióka volt,a többi valószínűleg elpusztult. Tavaly 2 fészekalj volt, abból is 1-1 fióka maradt meg. A terasz melletti tuján fészkel,egész közel enged így jól meg lehet figyelni. A minap láttam egy verebet,aki a kutyánk szőrét gyűjtögette, nem tudom csak pótol-e vagy csak most rak fészket. És van erdei pinty is nálunk,azok is most fészkelnek,fióka még nincs. Van még gerlepárunk, kis poszáta meg zöldike. Még egyiknek sincs fióka,tavaly azok is nálunk költöttek. Ja,meg rozsdafarkú. Szerenencsénk van,sok madár választja a kertünket,én meg nagyon szeretem őket.
2020. ápr. 26. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, te komolyan elhiszed hogy egy biológus NEM tudja milyen költési szakaszban vannak a verebek? Itt valami disznóság van...
2020. ápr. 26. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A biológia elég szerteágazó terület. Nem ornitológus,így lehet nem tudja. Bár én is ilyen esetben a google-t használom. :D lehet ő másképp gondolta.
2020. ápr. 26. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
És mint biológus, random idegenek tudására hagyatkozik inkább, mert az olyan megbízható, ugyebár.
2020. ápr. 26. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem biológiát tanulsz, az iskolában.

Ilyenkor már van esély rá, elég nagy, hogy kikeltek. Olyankor nagy a sürgés-forgás, mindkét szülő etet, kis vékony ételt kérő hangocskák hallatszanak a fészekből.

Mégis hogy akarod tanulmányozni az etetést? Melyik az a hülye tanár, aki ezt adta házifeladatnak? Azt tanulmányozhatod csak max., hogy milyen gyakran etetnek. Gyakorlatilag folyamatosan etetnek, tehát a tanárod azt kéri tőled,hogy napkeltétől napnyugtáig figyeld a fészket.

Minden madár, a magevők és a rovarvők fehérjével táplálják a kicsiket, tehát rovarokkal. Szúnyog, apró lepke, hernyó stb. Ritkítják a kártevőket.

Az előző kérdésedre már válaszoltam

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__10429852-mi..

ennél többet nem tudunk, add meg a tanárod email-címét, hogy megkérdezzem, mi a frászt akar pontosan, én is pedagógus vagyok.

Itt a WIKI:

[link]

2020. ápr. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!