Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Galambokra jó a patkányméreg?

Galambokra jó a patkányméreg?

Figyelt kérdés
Annyira idegessítőek az erkélyen.
2010. júl. 20. 14:26
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
82%
Szép is az állatvédelem, de inkább higgyétek el azt, hogy ezek ha ti ( ne adj isten) meghalnátok és ott feküdne kint a hullátok valahol, akkor azok a galambok nem szarnák le. Bennük nincs ilyen "védjük az embereket, vagy tiszteljük a halottakat". Egyszerűen szarnak magasról vagy alacsonyról mindenre. A tüskék mit érnek?, elkerülik. A kiakasztott szalagokat megszokják. Macskát tartani, etetni luxus. Galambháló 40-50.000 ft. Aki fizeti helyettünk, akkor oké, éljenek...Amúgy meg méreg.
2011. dec. 14. 11:59
 22/29 anonim válasza:
100%
kíváncsi lennék, hogy működik-e ez a mérges dolog. szerintem amúgy az embertelenebb, hogy összesz*rnak mindent, az asztalt, a széket, meg odadöglenek a kertbe. legalább ha mind meghalna egyszerre, csak egyszer kéne őket feltakarítani. költözni nem tudok, az állatokat szeretem, de mivel összeomlási fázisban van a tető, ahol fészkelnek, nem mehetek fel, hogy kiebrudaljam őket. művarjút néztem, h az állítólag elriasztja - hát nálunk igaziak is vannak, nem is érdekli őket. légpuskával meg nem szívesen lövöldöznék.
2012. febr. 25. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:
79%
könnyen ugattok, ha hozzátok nem járnak be. nekem is az erkélyemre száll be 2-3, miden nap, reggel 5-től itt csapkodnak a szárnyukkal. akárhányszor elzavarom, visszajönnek. aludni, semmit nem lehet tőlük. én sodrófával fogom agyonvágni őket, ha 1x elcsípem. ha nem, marad a méreg. ja és gondoljatok arra is, hogy szétszarják az erkélyemet minden nap, amit ha a nap megszárít, és a szél visz minden hová, hány ember lehet tőle beteg, sőt, bele is halhat. (amúgy annyit hozzátennék, hogy az öreglányokkal kezdeném az agyoncsapást, akik ideszoktatták a paneldzsungelbe ezeket a dögöket)
2012. aug. 10. 05:34
 24/29 A kérdező kommentje:

Meg kell őket zavarni rendszeresen, amikor ott vannak. Főleg akkor, amikor este elülnek:).

Tőlem így szoktak el.

2012. aug. 10. 22:40
 25/29 anonim válasza:
64%
Sikerült a mérgezés? Bevallom már én is ezen gondolkodom,egyszerűen nem tudom elzavarnia gusztustalan dögöket...az erkèlyről és az ablakpárkányról...minden nap hajnalban kelek,merrt felzavarnak. Az olyan ostobák,akik szerint nekünk kéne mérget enni,nem fogják fel,h elviselhetetlenek a galambok. Szinte mindent kipróbáltam elle nük,de hatástalan. Puszta kézzel szét tudnám tépni őket,ide jutottam...pedig szeretem az állatokat.
2012. aug. 12. 06:57
 26/29 anonim ***** válasza:
nálam is ugyanez..
2012. aug. 14. 13:41
 27/29 anonim válasza:

"Galambirtásra eddig Körmend önkormányzata írt ki pályázatot, a város több pontján lőállásokból vadászok lövöldöztek a szárnyasokra"

[link]

Tavasszal -mire észbe kaptunk- már tojásokon ült. Úgy döntöttünk, hogy felnevelheti a 2 galambot. De most kipróbáljuk az állandó megzavarást.

Ide mégegyszer be nem teszik a lábukat!

2012. szept. 22. 12:41
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A sok álszent állatbarátnak üzenném, hogy akkor pofázzatok majd a kártevő galambok védelméről, ha a ti autóitokat szarják szét (szétcseszve ezzel a fényezését) a ti erkélyeitekre piszkolnak, melyet takaríthattok minden nap, majd ha ti nem tudtok a turbékolásuk és szárnycsapkodások miatt aludni ÉS HA MAJD A TI, ILLETVE GYEREKEITEK egészségét veszélyezteti a betegségekkel amiket hordoznak...

A galambokat nem lehet elijeszteni, az igazi ragadozómadaraktól sem félnek, nemhogy holmi méregdrága madárijesztőtől meg pár száz forintos szalagoktól, ne vicceljetek már, nevetséges amiket írtok, nagyon sz*r válaszokat adtatok eddig.. (álszent állatvédők...)

A patkányméreggel csak az a baj, hogy ezek a kis tetvek, ahelyett, hogy megennék és szépen csendben megdögölnének, széthullajtják és megeheti egy ártatlan kutya, vagy kisgyermek.. Az egyetlen megoldás az lenne, ha fészkeiket közös összefogással szétverjük, a galambokat szétlőjjük a francba és nagyonerős villanypásztorral rakjuk be a fészkelőhelyeket, erkélyeket ahová szállnának, hogy ha hozzáér akkor azonnal üsse szét az áram őket, hogy végleg megdögöljenek.. De ehhez össze kellene fogni..

2015. máj. 18. 11:29
 29/29 anonim ***** válasza:

megjöttek az állatbarátok :D engem nem idegesítenek a galambok, mégis lövöm őket ahol érem :D

ja és mielőtt jönnének a kommentek hogy téged kellene lelőni... hát anyádat! :)))

2015. dec. 7. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!